Радина Карджилова предизвика вълна от мили коментари и съчувствие, след

...
Радина Карджилова предизвика вълна от мили коментари и съчувствие, след
Коментари Харесай

Радина Карджилова сподели много трогателен пост

Радина Карджилова провокира вълна от благи мнения и състрадание, откакто показа с почитателите си в Инстаграм трогателна фотография и текст.

Актрисата, която е половинка на Деян Донков, с който имат техния 3-годишен наследник Христо, показа кадър от късата им неделна разходка за вода.

Виж още:

Ето какво написа тя към нея:

" Тази фотография е направена, когато със сина ми и Деян отидохме за вода до Бояна. Той ме молеше да останем " Още малко... апелирам те, мамо! " Казах му, каквото би трябвало... той плака и аз плаках. В тези светли празници дано останем светли в домовете си. Живея в центъра на София и виждам доста хора,които някак си не им пука. И оттова идват моите терзания... Моля ви! Знаете защо! Толкова ми липсва духа на София. Хора, пазете се и се молете от уютните си къщички! " Моят Бог е в моят дом, където е детето ми, мъжът ми, а родителите ми ще ги вардя и ми липсват...ужасно доста! " Пазете се, другари и си останете у дома! ".

Последователите на Радина я „ заляха “ с десетки позитивни мнения в мненията, като доминираха и доста емоджи иконки във формата на сърце.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР