Радина Кърджилова е в страхотен момент от живота си, в

...
Радина Кърджилова е в страхотен момент от живота си, в
Коментари Харесай

Радина Кърджилова избухна с луди танци на плажа ВИДЕО

Радина Кърджилова е в страховит миг от живота си, в който освен се любува на това, че е майка, само че и се забавлява крепко. Актрисата се пусна по бански на плажа и накара дори 18-годишни да ѝ завиждат за съвършената форма. Това се случва единствено няколко месеца след раждането на второто ѝ дете.

В момента актрисата е на море дружно с обичания си Деян Донков и двете им деца. И макар че е в заслужена отмора, тя не стопира да споделя с почитателите си всичко, което се случва към нея. Напротив - Радина даже показа освен красиви морски фрагменти по бански, само че и клипче по какъв начин се забавлява с по-големия си наследник Христо на плажа, написа fakti.bg.

В късото видео се вижда по какъв начин младата майка и момченцето танцуват на " Тръгнал Кос " на плажа и прекарват отлично времето си дружно. По нехайство обаче актрисата позволи правописна неточност, до момента в който споделяше видеото, за което бе нападната безмилостно в мненията и бързо, бързо поправи пропуща си. Оказа се, че Радина в началото е написала тръгнал КоЗ, само че почитателите ѝ побързаха да я поправят. Актрисата, типично в собствен жанр, не направи опит да оправдае грешката си, а общително се извини.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР