Радина Червенова отново прости на Коко Каменаров, че си развява

...
Радина Червенова отново прости на Коко Каменаров, че си развява
Коментари Харесай

Няма ли достойнство? Радина Червенова си прибра неверния мъж

Радина Червенова още веднъж елементарни на Коко Каменаров, че си развява „атрибута“ по непознато!
Водещата на своя графа в „Преди обед“ по БТВ Радина Червенова за следващ път сподели уязвимост във връзка с мъжа си Коко Каменаров и му елементарни и последната му забежка. Двамата още веднъж ще опитат за „залепят“ фамилията си, за кой ли път.



Наскоро някогашният общоприет шеф на Българска национална телевизия, който освободи поста след скандал с шофиране в нетрезво положение, е бил видян да паркира автомобила си, до момента в който Радина му дава директиви от тротоара. Очевидно отново са двойка, което демонстрира в слабохарактерна светлина някогашната говорителка на „По света и у нас“ по Българска национална телевизия.

Както стана известно, през последната година Коко и Радина бяха разграничени поради негова невярност. Той я напусна, с цел да отиде да живее с близначката на Гергана Паси. Това изглеждаше като сигурния завършек на любовта им, само че явно Коко се е разочаровал от новата си и е дошъл с виновен взор при жена си.

Това не е първата забежка на Каменаров, а в светските среди се шушука, че няма и да е последната. През последните 20 години Червенова го е хващала с какви ли не дами, само че постоянно е намирала сили в себе си да му елементарни, потъпквайки личното си достолепие, както е и в този момент.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР