Радина Боршош призна за големи здравословни проблеми. Красивата млада актриса

...
Радина Боршош призна за големи здравословни проблеми. Красивата млада актриса
Коментари Харесай

Тежки здравословни проблеми мъчат Радина Боршош

Радина Боршош призна за огромни здравословни проблеми. Красивата млада актриса припадала по време на тренировки за кино лентата Привличане, в който играе една от основните функции. Самата Боршош разкри, че има проблеми с вестибуларния уред.

„ Щастлива съм, че съм част от това и съм от фамилията на Привличане. Благодаря на Иван Вацов за този американски привкус на кино лентата, за който приказват всички “, поде тя по време на конференция.

„ Героинята ми е едно наивно и прелестно момиче, обича всичко, бори се за любовта и възприятията си. Това, че се въздейства, не значи, че е безхарактерна или безгръбначна, това е просто тъй като е наивна ", призна Боршош.

„ Благодаря на Яна, която ни изтърпя, тъй като трябваше да вървим на уроци по танци, до момента не бяхме танцували по този начин. Благодаря и на Мартин Макариев за свободата и че не ни задължи по никакъв метод с визията си. Благодаря на Башар - единственият продуцент, който може да пристигна и да направи каламбур за един ден ", сподели още тя през смях.

Радина призна, че е почнала много по-рано от колегата си тренировките в залата по танци при Атанас Месечков, написа БЛИЦ. "По-голямо дърво съм просто. Без шоколад не влизах в залата, повдигаше ми се. Вестибуларният ми уред е на доста ниско равнище. Трябва да си намериш точка и да се центрираш в нея при въртенията, аз не се оправих и припадах ", изплака тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР