Радева била още по-напориста и бързо отвела сегашната си половинка

...
Радева била още по-напориста и бързо отвела сегашната си половинка
Коментари Харесай

Не Трябваше Да Лъсва! Всички Се Кефят На Ади Радева, Но Никой Не Знае! Изплува Тежкият Й Грях! Виктор Разбра И Посърна, Закъсаха Го!

Радева била още по-напориста и бързо отвела сегашната си половинка пред олтара. На сватбата им кумувал джаз изпълнителят Васил Петров. Много скоро по-късно се родил и сина им. Който се появил на бял свят с проблем, поради който прекарал първите си дни в кувьоз предават от retro.bg.

На новата екранна партньорка на Виктор Николаев й се наложило да се грижи освен за личното си дете, само че и за сина на брачна половинка си от първия му брак. Тя непрестанно заявявала, че не дели децата и засвидетелствала любовта си към доведения си наследник, който бил на 17 години.

Тука към този момент житието на съперничките се разграничава тъй като Ани Цолова била облагодетелствана от ориста. Първата брачна половинка на Васил си взела дъщерята и емигрирала в Америка. Но журналистката се стремяла да демонстрира положителни усеща към детето. Защото се страхувала да не настъпи половинката си по болната му тематика и да не го разлюти защото имал избухлив манталитет.



Съпругът на Аделина Радева бил с по-завидна кариера от този на Ани Цолова. Борис Радев се прочу около юбилея на Христо Стоичков. Той бил режисирал грандиозния театър на стадион „ Васил Левски ” както и бенефиса на волейболната звезда Владо Николов.

Последното му огромно дело бил мюзикълът „ Оркестър без име ”. Който събра на една сцена най-известните бг звезди. В огромния театър взеха присъединяване Мария Илиева и хубавицата Диляна Попова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР