Радев много обича да говори за корупция, да дойде да

...
Радев много обича да говори за корупция, да дойде да
Коментари Харесай

Борисов в Родопите: Радев обича да говори за корупция, но кой си беше кръстил тунел на дъщеря си?

Радев доста обича да приказва за корупция, да пристигна да види, ето я корупцията, да отива да я гледа, тя е забележима, кои са управлявали тогава, кои са я строили, кой си беше кръстил тунела на името на щерка си.
Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред поданици и кметове от Родопите, до момента в който ревизира по какъв начин върви строителството на 36 км от третокласния път III-866 Кричим - Михалково – Смолян. Инвестицията в трасето е по Оперативна програма " Региони в напредък " и е за над 52 млн. лева

Борисов разяснява по адрес на Радев в отговор на въпрос за това, че още не е приключен дефинитивно пътят, наименуван от него през 2011 година " златен " поради това, че трасе от 17 км е коствало 240 млн. лева при планувана три пъти по-малко сума. Трасето сред Михалково и Девин е било оценено по този начин при държавното управление на тройната коалиция. Шосето е част от обектите към хидровъзела " Цанков камък ", високата цена на пътя беше обяснена с ненадеждно геоложко изследване, избор на неуместно трасе и неприятно планиране.

В края на инспекцията при премиера пристигнаха кметове на близки обитаеми места да благодарят за изпълнени претенции или да припомнят за неполучени пари. Някои от тях му донесоха и дарове, които Борисов сподели в предаваното онлайн видео в профила му във " Facebook ", с цел да няма подозрения, че е получил рушвет.

В отговор на кмет, който изрече концепцията, че очевидно към този момент идва време да се уголемяват съществени пътища като този до Пловдив, Борисов отговори иронично: " Защо? Нали асфалт не се ядеше! "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР