Радан Кънев по стара традиция си взе отпуск от Брюксел

...
Радан Кънев по стара традиция си взе отпуск от Брюксел
Коментари Харесай

Особености на предизборната борба: Горкият Радан стана шофьор, пие само минерална вода

Радан Кънев по остаряла традиция си взе отпуск от Брюксел и се отдаде на предизборни обиколки, с цел да поддържа претендентите на ПП-ДБ в страната.

Този път евродепутатът на смешка се оплака, че се е трансформирал безусловно в водач, очевидно с цел да е в помощ на тъмносините по места, пък и евентуално да помогне за разнасянето на пропагандни материали.   „

В негов си жанр, Кънев пусна фотография на маса със съидейници и написа: "  Особености на националната предизборна битка. Лошото е, като си водачът в компанията… "

На масата с шарена завивка се виждат чашки с ракия, само че пред Радан се вижда само бутилка минерална вода, което сподели, че Кънев не смее да пийне и една бира, с цел да може да кара.

Под поста му обаче имаше и много злостни мнения, един от които е: " Трудно е да си колар на внука на Държавна сигурност. "

Преди 2 дни, Кънев изясни, че тече финалната обиколка преди първия тур на тази акция, която за него стартира от Страсбург*, продължава през Варна, Белослав, Вълчи дол, Балчик, Бяла (Русенска област), Свищов, Павликени, Лясковец, Горна Оряховица, Видин, Враца, Пловдив, Стара Загора, София, Самоков и приключва в … Брюксел.

После се връщам да гласоподавам на 29-ти и оставам в България цялата седмица сред двата тура. С вяра, че ще имам доста другари и съидейници, които ще вземат участие на балотажа на 6-ти ноември, написа евродепутатът и някогашен тъмносин водач.

Радан не пропусна да изясни, че " полетите от Страсбург за България са трагични тази седмица ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР