Рада Богданова съвсем се натъжи от обира в Сухата река.

...
Рада Богданова съвсем се натъжи от обира в Сухата река.
Коментари Харесай

Ад в NOVA! Репортерка посърна заради въоръжения грабеж

Рада Богданова напълно се натъжи от обира в " Сухата река ". Чаровната и постоянно усмихната кореспондентка на Нова телевизия посърна, до момента в който отразяваше въоръжения обир в " Сухата река ".

В столичния квартал бе осъществен въоръжен обир на хранителен магазин. Извършителят е носил маска на лицето и огнестрелно оръжие в ръката.

" Не се знае дали причинителите са един или двама и каква тъкмо е сумата, като има догатки, че тя е 1400 лв. ", означи тя.

" На магазина има голяма лепенка, че обектът е под видеонаблюдение, написа Блиц. Надявам се, че това ще улесни полицията, в случай че лепенката е вярна ", разяснява Богданова.

Тя изясни натъжено, че притежателят на обекта е доста раздразнителен и я е изгонил от магазина. Въпреки това репортерката го съжали за това, което го е сполетяло.

„ Дано не ни се постанова да се включваме още веднъж за такива дребни и дребни обири, където едни хора от рано заран се трудят настойчиво до късно вечер с ръцете си ", приключи тя, а от огромната й усмивка, с която постоянно е на екран, нямаше и помен.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР