Ръчната прахосмукачка ILIFE H50 е ергономичен уред, удобен за носене Ръчните

...
Ръчната прахосмукачка ILIFE H50 е ергономичен уред, удобен за носене
Ръчните
Коментари Харесай

ILIFE H50 – безжична прахосмукачка на „убийствена” цена от €65


Ръчната прахосмукачка ILIFE H50 е ергономичен апарат, комфортен за носене

Ръчните безжични прахосмукачки са облекчение за всяко домакинство. Те са комфортни, защото отстраняват кабелите, и ефикасни в почистването, давайки по-голяма независимост на потребителя. Представяме ви една такава прахосмукачка на извънредно привлекателна цена.

Компактният модел впечатлява с някои характерности за цената си от единствено $65 с ваучър за отстъпка 7QL63CU в световния онлайн магазин Geekbuying, който доставя прахосмукачката гратис за купувачите от своя европейски склад в границите на няколко работни дни.

Ръчната прахосмукачка ILIFE H50 е същинско облекчение за всяка стопанка

ILIFE H50 работи в два режима – общоприет с всмукателна мощ 7Kpa и оптимален 10Kpa. Тази безжична прахосмукачка се оправя с прахуляк, косми, останки от храна и други замърсявания по пода и мебелите. Подходяща е също за разчистване на седалките и интериора на колата, на завеси и даже на корпуса на преносимия компютър.

ILIFE H50 се оправя с прахуляк, косми, останки от храна и други замърсявания

Моделът е оборудван с всмукателна дюза 2-в-1 и много огромна кутия за прахуляк с размер 1,2 л – два пъти по-голяма от елементарните, което ще ви спести прекомерно честото и досадно изхвърляне на боклука от прахосмукачката. За оптимално улеснение, кутията се изпразва с едно просто допиране на бутон, без да се цапате с прахуляк и други събрани боклуци.

е проектирана като ергономичен апарат, комфортен за прилагане, без да уморява ръката даже при дълготрайно разчистване. Лека е – тежи към 2,4 кг, а спусъкът е ситуиран комфортно в горния ъгъл на дръжката, като в същото време дизайнът предотвратява инцидентно включване на прахосмукачката.

Изпразването на боклука е извънредно елементарно, без да се цапате

Главата с четката е много гъвкава, може да се завърта под ъгъл до 90 градуса, което улеснява почистването към крачетата на мебели и столове. Освен това четката е оборудвана с LED осветителна лампа за разчистване в тъмна среда, като да вземем за пример под леглото и дивана. Допълнително улеснение е лесната подмяна на батерията.

разполага с високоефективна 6-клетъчна литиево-йонна батерия с огромен потенциал от 2200mAh. Благодарение на нея, прахосмукачката може да работи в продължение на 40 минути с едно зареждане, при непрекъснато мощно засмукване. На процедура, това е задоволително за разчистване на повърхност до 200 кв.м.

ILIFE H50 почиства подове, мебели, завеси, седалките в колата и даже компютри

Ръчната прахосмукачка е и комфортна за предпазване. Тя може да стои окачена на стената или сгъната на пода, заемайки малко място, с помощта на структурата, която разрешава обособяване на дългата тръба. Не на последно място, практична е и опцията за измиване с вода на филтъра.

ILIFE H50 е комфортна за предпазване – на стена и сгъната в стилен тип

Можете да купите прахосмукачката тук: – за $65 с ваучър за отстъпка 7QL63CU (въвежда се при поръчката) от Geekbuying, с безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР