Рабухчиев от Игри на волята спечели сърцата на хиляди хора,

...
Рабухчиев от Игри на волята спечели сърцата на хиляди хора,
Коментари Харесай

Горилата от "Игри на волята" спази традициите, отиде на уникално място за Богоявление

Рабухчиев от " Игри на волята " завоюва сърцата на хиляди хора, които не престават да му симпатизират и да го наблюдават в обществените мрежи. Именно в Instagram той е много деен, споделяйки разнообразни неща от живота си. 

Отдавна е известно, че Горилата е огромен родолюбец и обича всичко родно. Той съблюдава античните ни обичаи, а за Богоявление отиде особено до едно от най-красивите кътчета в страната – Панагюрище. В града се е зародила част от освободителната вълна по българските земи, а точно там Васил Левски е основал през 1870 година революционен комитет.

Виж още: Гаджето на Папи Ханс проговори: За страховете, срама и мъжете преди него

Горилата пък е споделял доста пъти, че е горделив с родината си и постоянно сме го виждали нагизден в мъжка национална носия, да бие барабан, както и да танцува национални танци. Сега, както към този момент споменахме, Рабухчиев уважи Йордановден и отиде точно в Панагюрище. На стори в Instagram той показа фрагменти от срещата му с други млади момчета, които са също патриоти, само че и фрагменти от църквата.

 Instagram

Не е ясно дали Рабухчиев се е присъединил в леденото мъжко хоро, което се извива обичайно всяка година и в ледените води на реката в Панагюрище, както е отбелязал по-рано на стори, само че едно е несъмнено – обичайните полезности са надълбоко вкоренени в сърцето на културиста.

Виж още: Еротика в черно и бяло: Анджелина Атанасова още веднъж предизвика мокри мечти

Изображение: https://www.instagram.com/gorilla_rabuhchiev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР