Работодателите, които започнаха срещи с политическите сили преди изборите, припознаха

...
Работодателите, които започнаха срещи с политическите сили преди изборите, припознаха
Коментари Харесай

Как така без ДПС? Работодателите намериха най-голямо съвпадение с тази партия

Работодателите, които започнаха срещи с политическите сили преди изборите, припознаха Движение за права и свободи като партия, която най-вече мисли за бизнеса.

" Бизнесът и Движение за права и свободи на 90% имат идентични цели в частта, която касае стопанската система ", съобщи ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев след среща с придвижването в понеделник. " През годините сме срещали една доста сериозна поддръжка в българския парламент от Движение за права и свободи. Не сме имали разлики. Напротив, те доста пъти са били с самодейността ", сподели той. Според него трябват законодателни начинания, които да поддържат бизнес средата и българския фабрикант след изборите.

" Движение за права и свободи е една от партиите, които най-активно и доста оказва помощ на българския бизнес. Като хрумвания сме най-близо един до различен " , посочи Домусчиев.

Тази оценка бе доказана и от социолога Кънчо Стойчев, ръководител на Съюз " Произведено в България ".

" Има цялостно единодушие сред двете страни. В работодателските среди приказваме от нуждата от догонващо развиване. Не желаеме нашата страна да се ръководи от някой, който приказва за напредък от 1-2%, тъй като това ни обрича на закъснение. Трябва да ръководи оня, който се ангажира с напредък от 6 и повече % " , сподели той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР