Работният процес извън офиса може да бъде интересно и вълнуващо

...
Работният процес извън офиса може да бъде интересно и вълнуващо
Коментари Харесай

Hyundai създаде мобилен офис мечта

Работният развой отвън офиса може да бъде забавно и вълнуващо преживяване, само че може да бъде и същински призрачен сън. За да се избегне втория сюжет, Hyundai Motor сътвори специфична версия на рейса си Universe, създаден с концепцията да удовлетвори и най-високите условия, които един работен екип може да има.

Тематичният рейс Universe Mobile Office може да бъде изпълнен в четири съществени версии, като базовата е с 10 общоприети седалки, а най-екзотичната от тях е трансформация с 13 седалки и огромно общо пространство.

Hyundai Universe Mobile Office е изпълнен с под от ламиниран паркет, полуавтоматични щори, голям брой първокласни, само че и практични дизайн решения и осъществявания, интернет съгласуваност за конферентни диалози, първокласни накланящи се седалки, обособени повърхности за безжично зареждане на мобилен телефон, самостоятелни мултимедийни екрани, товарни отделения и други.

" Hyundai създаде Universe Mobile Office, мислейки за рейса като за мъдро решение за подвижност, а освен като средство за превоз ", споделят от компанията. " С този модел компанията се стреми да поведе автобусния бранш с едно персонализирано решение, което извежда отдалечената работа на идващото равнище във връзка с подвижността и лукса ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР