Работният ни ден този петък завършва с Бьорк и Росалия

...
Работният ни ден този петък завършва с Бьорк и Росалия
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Работният ни ден този петък приключва с Бьорк и Росалия и тяхната нова ария с идея " Oral ". Парчето е остаряла комбинация на 58-годишната исландка, написана в края на 90-те години на предишния век малко преди излизането на албума й Vespertine. Тя се сеща за него тази година, когато в родната й страна от ден на ден се разисква нездравословното въздействие на изкуственото развъждане на сьомга в морето.

Точно поради това всички доходи от " Oral " ще отидат при деятели от фиорда Сейдисфьордур, които се борят по юридически метод да не разрешават нездравословната процедура.

Росалия и Бьорк - ария за огън и лед

Неочаквано добра композиция

Метъл великаните от Judas Priest не престават да ни надъхват за предстоящия им нов албум " Invincible Shield, който чакаме да се появи прз 2024 година

След водещия сингъл " Panick Attack ", сега групата споделя второ парче от чакания с голям интерес албум. Така получаваме още една страхотна ария, която се споделя " Trial By Fire ".
 Орлин Николов от Rock The Night - момчето, което снима музиката
С две камери на раменете - българинът, който снима най-големите в света на музиката

Орлин Николов за най-хубавите си концертни фотоси и за уеб страницата Rock The Night

Galantis сплоти сили с английската певица и композитор Хана Болейн  в новото парче " Little Bit Yours ".

" Удоволствие е да работя с някого, на чиято музика съм същински почитател от толкоз дълго време. Харесвам метода, по който основават всяко парче, което се усеща занимателно и вълнуващо, като в същото време дава задоволително пространство на вокала да блесне. За мен това е специфичното в записи като " Runaway (U & I) " и " Heartbreak Anthem ". Изглежда, че Кристиян (от Galantis) е основал същата магия в " Little Bit Yours ". " Little Bit Yours " споделя " имам две страни и в случай че ме искаш, би трябвало да обичаш и двете " ", споделя Хана.

Продължаваме с  DARA и Bobо - две напълно разнообразни, само че в това време наподобяващи си лица на модерната българска сцена. На пръв взор тичат в разнообразни музикални коридори, само че в действителност имат сходен усет за музика, сходна страст през мелодии и думи.

Събира ги спонтанна звукозаписна сесия в едно от студиата на Вирджиния Рекърдс и резултатът е парчето, озаглавено " Няма да ми липсваш ". И песента,и видеото към нея получиха ласкави мнения от страна на почитателите в обществените мрежи.
 5 нови песни от седмицата с Дуа Липа, Лени Кравиц, Молец, Maneskin и Odd Crew
5 нови песни от седмицата

За всеки по нещо

Завършваме с дуетът сред Миро и Мария Илиев а, който до скоро беше единствено мечтана композиция. Това се промени на сцената на последните музикални награди на БГ Радио, където двамата бяха огромната изненада с прочувствено осъществяване на първата си обща ария озаглавена " Ако на следващия ден няма през днешния ден ".

Проектът мигновено генерира огромен интерес и упованието за неговата публична премиера беше голямо. Развръзката е към този момент налице - " Ако на следващия ден няма през днешния ден " излиза в този момент с оркестрирана аудио версия и впечатляващо видео.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР