Работниците в Солунската организация за градски транспорт (OASTH) обявиха серия

...
Работниците в Солунската организация за градски транспорт (OASTH) обявиха серия
Коментари Харесай

Общественият транспорт в Солун стачкува през юли

Работниците в Солунската организация за градски превоз (OASTH) оповестиха серия от 6-часови и 24-часови стачки, които стартират във вторник и ще продължат най-малко до 22 юли, в случай че настояванията им не бъдат изпълнени, съобщи " Катимерини ".

Работниците упорстват за групов трудов контракт, който да подсигурява изискванията на работа, като в същото време настояват, че им се дължат неуточнени суми под формата на специфични дотации, арестувани от управлението на сдружението, и че са изправени пред риска заплатите им да намалеят още повече.

Протестирайки против " безразличието на способените министерства ", синдикатът, представляващ чиновниците на OASTH, разгласи прекъсване на работа през днешния ден от 10 до 16 ч. на 5, 7, 11, 15 и 20 юли, още едно прекъсване от началото на промяната до 9 ч. и от 21 ч. до края на промяната на 13 юли, както и 24-часови стачки на 18 и 22 юли.

Пътуващите и посетителите на Солун са напълно подвластни от публичните рейсове, защото северният пристанищен град не разполага със система на метрото. Спиранията ще обиден превоза до и от летището и пристанището.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР