Работникът, който в понеделник след обяд бе убит от мълния

...
Работникът, който в понеделник след обяд бе убит от мълния
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Убитият от мълния в центъра на София остави малка дъщеря сираче! Кой е виновен за трагедията?

Работникът, който в понеделник след обяд бе погубен от гръмотевица в София, се споделя Кирил Пракалски. Той е основал семейство с половинката си Албена, като двамата имат и дребна дъщеричка, научи БЛИЦ. Припомняме, че преди два дни мощният антициклон " Катя " удари столицата и гръм погуби Кирил на столичния бул. " България ". Инцидентът е станал до момента в който мъжът е бил на плочата на градеж.

Роднини и близки на Кирил безусловно са в потрес и още не могат да повярват, че го няма. Дъщеря му е още прекомерно дребна и надали осъзнава изцяло какво се случва. Но майка й е в печал и не желае да комуникира с никого.



Пракалски е бил спокоен човек, не е създавал проблеми на съседите, а даже е помагал с каквото може.


Прокуратурата стартира следствие за причиняване на гибел по несъобразителност поради немарливо осъществяване на служебните отговорности. Засега делото се води против незнаен причинител.

Ако в бъдеще прокуратурата повдигне обвиняване на някого, то той може да получи от 1 до 6 година затвор. Според специалисти по мълнии по време на стихии не би трябвало да има служащи на открити площадки. Най- огромният риск при тях идвал от близката арматура, която притегля гърмежите. За да се защищити от мълнии, човек би трябвало да знае на какво разстояние от него е гърмът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР