Работник, прегазил свой колега с трактор, поради което кракът му

...
Работник, прегазил свой колега с трактор, поради което кракът му
Коментари Харесай

Работник прегазил колега с трактор, ампутирали му крака

Работник, прегазил собствен сътрудник с трактор, заради което кракът му бил ампутиран, отърва пандиза.
Инцидентът е станал на 8 януари 2014 година, само че делото против небрежния тракторист К.Л.Г. от Монтана се гледа преди дни в районния съд в Монтана. От документите излиза наяве, че мъжете работели в кравеферма, благосъстоятелност на „Задгранични паспорти" (отдел на МВР) „ Иван Иванов “, намираща се в местността Нов разсадник в землището на село Долно Белотинци. Поради немарливо осъществяване на служебните си отговорности, подсъдимият предизвикал тежка телесна щета на сътрудника си С.М.И. от село Громшин. При ръководство на трактор с прикачено ремарке /фуражомелка/, К.Л.Г. не обезопасил машината и тя предходна през краката на служащия.
След случая потърпевшият получил контузия в региона на левия крайник, поради която му била осъществена ампутация на ходилото. Осакатен бил и другият крайник, който имал с разкъсно-контузна рана в региона на дясното стъпало със строшаване на скочната кост /талус/, отчупване на част от глезенния тумор на дребния пищял на подбедрицата и скъсване на сухожилия, връзка и кръвоносни съдове в региона на глезенната става.
Заради небрежността си трактористът е наказан на 6 месеца затвор с изпитателен период от 3 години. Той би трябвало да покрие и направените разходи по делото в размер на 180 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР