Работник на фирма в Монтана е задържан, след като е

...
Работник на фирма в Монтана е задържан, след като е
Коментари Харесай

Служител открадна палети за над 180 000 лева от работодателя си

Работник на компания в Монтана е арестуван, откакто е открито, че е откраднал продукция от склад на компанията на стойност 181 646 лв., оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

В дълъг интервал от време от склад на компания от Монтана за произвеждане на палети, намиращ се в местността „ Липовец “ край село Николово, са откраднати 5633 нови палети вид „ Епал “ - европалети. Липсата е открита при направена неотдавна проверка. Резултатите от нея са подадени в прокуратурата, която разпорежда инспекция по случая, направена от полицията. Крадецът е открит и арестуван. Оказало се, че това е 39-годишен служащ от компанията, който върнал част от палетите. Разследването по случая продължава под управлението на прокуратурата.

От полицейската дирекция в Монтана оповестиха за Българска телеграфна агенция, че кражба на продукция от компания в сходни размери в последните години не е имало, само че е имало кражба на касата с парите на друга компания, която още се обяснява.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР