Работната среща се проведе по покана на заместник-кмета по транспорта

...
Работната среща се проведе по покана на заместник-кмета по транспорта
Коментари Харесай

Служител от Пътна полиция ще работи в Центъра за управление на трафика

Работната намира се организира по покана на заместник-кмета по превоза в постройката, където се обитават Общинско дружество " Организация и надзор по превоза “ и Център за ръководство на трафика. На демонстрацията на техническите благоприятни условия и процеса на работа на двете системи участваха и представители на бранш " Пътна полиция “ – началникът гл. контрольор Йордан Милушев и контрольор Георги Димкин.

Участниците в срещата показаха взаимната си задоволеност от обичайно положителната връзка и тясното съдействие сред полицията и общината в напъните за основаване на оптимални условия за пътна сигурност в регионалния град. Единодушно бе и мнението, че партньорските и колегиални взаимоотношения са значим поръчител за сполучливото разрешаване на всички зародили въпроси и проблеми в тази тенденция.

По време на диалозите се разискаха разнообразни ограничения за понижаване на пътния травматизъм,  способи за облекчение на трафика и попречване на зачестилото замърсяване на пътното платно от доста разрастващата се строителна активност в Пловдив. Акцентира се и на общите благоприятни условия за противопоставяне против грубите нарушавания на разпоредбите за придвижване от страна на водачите с изключително внимание към  случаите на прекъсване на коли в зоната на автобусните спирки и в допълнение затрудняване придвижването на градския превоз. 

В рамките на срещата бе реализирано единодушие и по предписание на шефа ст. комисар Балев следва от бранш " Пътна полиция “ да бъде избран чиновник, който да употребява особено обособено работно място в Центъра за ръководство на трафика. Той ще има задача навреме да подава към оперативните дежурни елементи на бранша и шестте районни ръководства получената от видеокамерите информация за зародили произшествия, усложненията в трафика и нарушаванията на Закона за придвижване по пътищата. С по този начин основаната организация се цели оптимално бърза и съответна реакция от разположените в града полицейски екипи за  поддържане на спокойна и безвредна конюнктура по пътната мрежа на Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР