Работим по план, но за да го представим, трябва да

...
Работим по план, но за да го представим, трябва да
Коментари Харесай

Проф. Ангелов коментира срещата при Радев и кога ще има план за изборите

Работим по проект, само че с цел да го представим, би трябвало да е ясна датата на изборите. Това съобщи пред публицисти министърът на опазването на здравето проф. доктор след съвещания при президента за осъществяване на изборите в изискванията на COVID-19.

"Срещата при президента даде явен знак, че правенето на политика в този миг е нещо, от което българите нямат потребност ", разкри още той.

"Думата политика и правенето на политика в този момент е неуместно. Ситуацията е проблем пред целия ни народ и тя изисква различен вид дейности “, добави проф. Ангелов.

На консултациите се очерта една алтернатива - дали мислим за изборите, или мислим за обособения човек. Моят зов е да мислим за всеки един български жител ", безапелационен бе здравният министър.

Дали сме удовлетворени от срещата? Много по-важно е не дели сме удовлетворени, а с какво тази среща ще способства за добруването на всеки един българин, с какво тя ще понижи заплахата пред всеки един човек и по какъв начин ще ни приближи по-бързо до успеха в тази борба, сподели проф. Ангелов.

"Най-късно в средата на февруари чакаме да имаме ясно написани стъпки за обезпечаване на сигурността при осъществяване на изборите ", заяви министърът на опазването на здравето

По думите на проф. доктор Костадин Ангелов изборите не са фактор при взимане на здравни решения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР