Работих през целия мандат, който си отиде с хората, които

...
Работих през целия мандат, който си отиде с хората, които
Коментари Харесай

Костадин Нищелков с горещи новини посред нощ: Не съм арестуван!

Работих през целия мандат, който си отиде с хората, които дадоха гласа си за Политическа партия „ Български социалдемократи” и за кандидат-кмета Николай Димитров. Не укривам, че когато агитирах своите последователи да гласоподават за нас, аз не съм оставял, за разлика от другите участници в изборите, гласоподавателите да вземат решение по съвест за кой кандидат-кмет да дадат гласа си.

Смятал съм за подмолно да споделям: гласувайте, за който си желаете за кмет, тъй като считам, че Николай Димитров заслужава идващ мандат.

Може би и поради обстоятелството, че аз и моите сътрудници от листата намерено застанахме и в поддръжка на Николай Димитров, откогато той е в ареста, дръпна напред и броят на подадените гласове. Това сподели в фрапантен телефонен диалог тази нощ Костадин Нищелков – новият най-съществен политически фактор след новоизбрания кмет Николай Димитров.

Той позвънил на дежурния телефон на Флагман.бг, с цел да каже, че не се намира в следствения арест на столичната спецпрокуратура, както считат хората.

Рано сутринта в събота ЦИК качи на формалната си страница решение, с което почита настояването на основния прокурор Сотир Цацаров да се смъкна имунитетът на претендента за общински консултант Костадин Нищелков в Несебър – за идното му арестуване поради почнало против него наказателно произвеждане за пазаруване на гласове.

Вестта, че ще бъде задържан всеки миг, застигна Нищелков към 10 часа сутринта на излизане от черква, където, по думите му, влезнал да се помоли.

Той съобщи, че незабавно ще се яви в РУ-Несебър, с цел да даде телефонния си номер и да каже, че ще е разполагаем на органите на Министерство на вътрешните работи, в очакване да бъде „ прибран” към ареста в София, където от предишния вторник се намираха кандидат-кметовете за Несебър Николай Димитров и за Свети Влас – Атанас Япаджиев, както и претендентите за съветници Георги Георгиев и Петър Хрусафов.

„ След като се явих в РУ-Несебър, аз се прибрах назад у дома в Равда, където и към този миг се намирам. Не съм напускал дома си, както заявих пред полицията, само че и до този миг не съм задържан.

Повярвайте ми, аз съм повече комплициран, в сравнение с сте Вие в този момент, до момента в който беседваме по телефона. Убеден съм, че този голям резултат за Политическа партия „ Български социалдемократи” в самобитен израз на поддръжка и за Николай Димитров”, сподели Нищелков.

Той довери още, че освен това състояние се усеща задължен да потегли с персоналния си автомобил към столицата, с цел да направи опит да влезе на рандеву при новоизбрания с голяма преднина кмет Николай Димитров и да му заяви новината за голямата поддръжка, която са получили в този тежък за тях миг.


Кадърът, който публикуваме, е отпреди седмица, когато ГДБОП нападна домовете на претендентите за кметове и съветници. Това е предизборният щаб на Политическа партия „ Български социалдемократи”, основан на централната улица в Равда.

Вижда се, че до листата с претенденти за общински съветници и лидера й Костадин Нищелков е подложен афиш на самостоятелния претендент за кмет Николай Димитров, което свидетелства, че цялостната акция на тази политическа мощ е минала в синхрон с акцията на Димитров.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР