Работи се по абсолютно всички версии. Надявам се това мащабно

...
Работи се по абсолютно всички версии. Надявам се това мащабно
Коментари Харесай

Радев за изчезналото дете от Перник: Работи се по абсолютно всички версии

„ Работи се по безусловно всички версии. Надявам се това огромно търсене да даде резултат.  Ще се продължава, до момента в който в действителност този резултат стане факт ”.

Това сподели президентът Румен Радев, който дойде на място при екипите, издирващи 12-годишния Александър от Перник. Детето е в неопределеност второ денонощие.

„ Тук съм, с цел да поддържа напъните на кмета на Перник, на общинския съвет, на полицията, на БЧК и хилядите жители. Няма нужда армията да се включва в издирването, тъй като при избрана пренаситеност на терена стартират да си пречат.

Хуманността на едно общество си проличава по отношението към уязвимите – към децата, към възрастните. Всеки един живот, изключително на дете и то беззащитно, е значим.

Това е огромна интервенция, незнайна до момента, само че е и акт на съпричастност от цялата общественост “, съобщи той.

Радев заяви, че се разисква ускорение на програмата за видеонаблюдение допълнително обитаеми места. „ Освен това да помислим за устройства за деца със СОП. Те да се носят в облекла, на ръката “, уточни президентът.

Според полицията се получават голям брой сигнали и при най-малкото подозрение, че някой е видял детето. Вчера е имало 16 сигнала, а оня ден 12. Средно към 300 души са на терен и правят издирвателна активност. Периметърът на търсене е към този момент 20 км от мястото на изгубване на детето.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР