Работи се на ръба на възможностите, съзнаваме, че случаят е

...
Работи се на ръба на възможностите, съзнаваме, че случаят е
Коментари Харесай

Гешев за „Апартамент гейт“: Работи се на ръба на възможностите

Работи се на ръба на опциите, осъзнаваме, че казусът е значим за страната.

Това сподели на брифинг заместител основният прокурор Иван Гешев по отношение на инспекциите на по така наречен „ Апартамент гейт “, представен от „ Фокус”.
„ Маркет линкс ”: „ Апартаментгейт ” се отразява отрицателно на ГЕРБ И съгласно тази организация Българска социалистическа партия към този момент изпреварва ГЕРБ с малко
Гешев посочи, че се работи интензивно. „ Надявам се да се оправим в много къси периоди. Но размерът на тези инспекции е извънредно огромен и ангажира огромен човешки и механически запас. Но се работи на ръба на опциите, с цел да може да се доближи до съответен резултат, който да бъде оповестен на българските жители “, сподели още зам.-главният прокурор.
Томислав Дончев: Имам единствено един апартамент в Габрово Вицепремиерът отхвърли изказванията, че е инспирирал абсурда „ Апартамент гейт ”
Той уточни, че се ревизират много случаи, като всеки един от тях не е обикновен. „ Трябва да се съберат задоволително данни. Съответно да се снемат пояснения от лица, да се извършат инспекции от разнообразни държавни институции, в това число и да се ревизира по какъв начин са действали избрани държавни чиновници “, сподели Гешев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР