Работейки в транзитен център за гиганта за търговия на дребно

...
Работейки в транзитен център за гиганта за търговия на дребно
Коментари Харесай

Котка пътува от Юта до Лос Анджелис в пакет, изпратен от собствениците й

Работейки в директен център за колоса за търговия на дребно Amazon в Лос Анджелис, Бранди Хънтър вижда всевъзможни пратки да минават около нея всеки ден, оповестяват международните организации. Но в никакъв случай не е очаквал да види вътре в колета сладка котка, гладна и жадна, след многодневно турне из Съединени американски щати.

Хънтър завела котката на ветеринар, който открил, че макар жаждата и глада след едноседмичното й пътешестване в глутницата съвсем от единия до другия завършек на страната, животинката е добре. Благодарение на чипа, който донесе, тя бързо влезе в контакт със своите притежатели.

Последните, смутени, я търсели из целия си квартал, в щата Юта, в западната част на Съединени американски щати, откакто тя изчезнала в средата на април.

„ Изтичах да кажа на брачна половинка си, че Галена е открита и бяхме съкрушени, когато разбрахме, че се е скрила в голям пакет, който изпратихме по пощата “, сподели собственичката на котката Кари Кларк пред локалната телевизия KSL TV.

След това семейство Кларк пътува до Лос Анджелис, Калифорния, където Галена е открита в сигурност.

„ Мога да схвана, че принадлежи на някого по метода, по който се държи “, означи Хънтър. „ Взех я вкъщи през нощта, след което я заведох на ветеринар на идващия ден, с цел да види дали е чипирана. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР