Работещите в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение на УМБАЛ

...
Работещите в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение на УМБАЛ
Коментари Харесай

Медици от УМБАЛ „Александровска“ са в готовност за гладна стачка

Работещите в Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване на УМБАЛ „ Александровска “ са в подготвеност за гладна стачка.

Недоволството е против началника на клиниката проф. Атанас Темелков.

Медиците, които са членове на Национален профсъюз „ Защита “, настояват, че „ работят в условия на неопределеност и непрекъснати ежедневни промени във към този момент одобрен месечен работен график “.

Имали са среща с шефа на лечебното заведение – доктор Атанас Атанасов, само че казусът освен не се е решил, само че се е задълбочил.

„ Терора, преследването и репресиите, упражнявани от началника на КАИЛ проф. доктор Темелков по отношение на синдикалното управление на Народно събрание „ Защита “ в УМБАЛ „ Александровска “ по отношение на членовете и останалите чиновници в Клиниката продължава с цялостна мощ “, написа в позиция на недоволните от проф. Темелков.

От пресцентър на лечебното заведение също излязоха с позиция, в която се твърди, че става въпрос за спор, който се основава на междуличностни връзки.

„ Към сегашния миг не са налице нито мотив, нито причина за каквито и да е протестни дейности, проведени от Народно събрание „ Защита “, в случай че не се преследват користни цели. Ръководството на Александровска болница счита, че е неприемливо в навечерието на Коледните и Новогодишните празници съзнателно да се основава напрежение в най-ключовата и една от най-добре работещите клиники, както и да се насочат апели към гладна стачка, изключително в случай че тя се провежда за заемане на пост “, гласи позицията на пресцентъра.

Гледайте във видеото какво описват медиците, които се готвят за митинг!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР