Работата по тоталната подмяна на Реал Мадрид вече започна. Наставникът

...
Работата по тоталната подмяна на Реал Мадрид вече започна. Наставникът
Коментари Харесай

Чистката почва: Зидан казал на трима, че не ги иска в Реал

Работата по тоталната замяна на Реал Мадрид към този момент стартира. Наставникът на "белите " Зинедин Зидан е имал среща с първите трима, които не попадат в сметките му за новия сезон и ги е уведомил, че би трябвало да си търсят тимове.

Според вестник "Марка ", това са Гарет Бейл, Дани Себайос и Маркос Йоренте. Той им е споделил, че сигурно няма да разчита на тях и единственото, което може да направи, с цел да им помогне, е да им даде няколко игрови минути до края на сезона, в които да се опитат да блеснат и да провокират интереса на възможните си нови купувачи.

Безспорно най-голямото име в триото е на уелсеца, който е и рекордната покупка на "белите " в историята им. Той обаче е в студена война с наставника и в последна сметка ориста му е предрешена. Въпросът е обаче дали ще се откри тим, който да заплати желаните от Реал към 100 млн. евро за подписа му или ще се наложи цената да бъде занижена оптимално.

От "Марка " настояват, че са се свързали с антуража на Бейл в търсене на коментар за упования ход на Зидан. От там обаче са оповестили, че няма да разясняват тематиката, като съгласно вестника учудващото е, че информацията не е била отречена от тях, което подсказва и истинността на изказванието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР