Работата по най-новия филм на режисьорката Зорница София Попганчева Майка

...
Работата по най-новия филм на режисьорката Зорница София Попганчева Майка
Коментари Харесай

Новият филм "Майка" на Зорница София я отведе в Найроби

Работата по най-новия филм на режисьорката Зорница София Попганчева " Майка " я води в далечна Кения. Изпълнителен продуцент на лентата е нейният брачен партньор Петър Минчев. В столицата на африканската страна от екипа вършат кастинг за детски функции.

Преди екзотичната дестинация Зорница София работи с деца от Родопите. В Девин и Широка Лъка тя се среща със Султанка, Вероника, Барие и дребната Султанка, както и с още общо 27 деца от махалата.

" Kогато за пръв път срещнах Невенка в коридора на учебното заведение в Девин тя сподели, че няма фантазии. След доста опити да ми показа нещо, което желае, ми сподели единствено: " при тати ". Няма да не помни видеото, което направих на телефона си и всичко, което преживяхме нататък. Как я открих в циганската махала Забрал, по какъв начин не беше към този момент срамежлива, по какъв начин свирихме на варели за боклук, по какъв начин желае да стане жена на Петър, по какъв начин я срещнах с артистите ни - слънца, по какъв начин разцъфваше всеки ден, когато те работеха с нея, и с другите тук " - споделя във Facebook профила си актрисата.

В Нигерия пък има друга забавна преживелица, в която са намесени африканска рокля и български елек с гайтани.

Повече за нея четете на.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР