Работата на опозицията е да сваля управляващите. В цяла Европа

...
Работата на опозицията е да сваля управляващите. В цяла Европа
Коментари Харесай

Скандалът продължава! Андрей Ковачев скочи на говорителят на руското външно министерство: Не познава историята!

Работата на опозицията е да смъква ръководещите. В цяла Европа е по този начин. Това сподели евродепутатът и зам.-председател на групата на ЕНП Андрей Ковачев в предаването „ Лице в лице “ по bTV. „ Няма напрежение в Европа поради присъединяване на Обединени патриоти във властта. Това държавно управление е проевропейско и не прави компромис с евроценностите. Няма такива терзания в Европа “, безапелационен беше той.

Ковачев добави, че българското държавно управление се употребява с почитание. „ Европредседателството ни не е застрашено по никакъв метод. Това държавно управление е декларирало в декларация, че съблюдава европейските полезности “, увери евродепутатът.

Андрей Ковачев не скри недоумението си от думите на представителят на съветското външно министерство по-рано през днешния ден, който съобщи, че българските евреи са били освободени от Червената войска. „ Това е непознаване на историята. Червената войска се е намирала на хиляди километра, когато държавното управление ни взима това решение. Това е хибридна агитация. За мен това е неразбираемо и се надявам да има публицист, който да я попита какво общо с действителността имат сходни изявления. Нужна е смяна на стандартите, а не на историята. Трябва да знаем обстоятелствата, такива каквито са били. Те са въз основа на обстоятелства, на документи, на мемоари и така нататък “, сподели още евродепутатът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР