Работата е един от основните източници на стрес в ежедневието.

...
Работата е един от основните източници на стрес в ежедневието.
Коментари Харесай

Как стресът на работното място да не провали връзката ви

Работата е един от главните източници на стрес в всекидневието. Напрежението постоянно се отразява на нашето качество на работа и персонален живот. Обикновено най-засегнати са любовните ни взаимоотношения. Стресът на работното място е честа причина за продължителното неправене на секс.

В идващите редове ще видите 4 съвета на психолози, които ще ви оказват помощ да поддържате хармонията във взаимоотношенията, когато на работното място напрежението не стихва.

Споделяйте с колегата си

Когато сме изложени на стрес, имаме неприятния табиет да се пазиме от целия свят. Нашият механизъм за самоотбрана ни предизвика да мълчим, да се затваряме в себе си и да не споделяме напълно с обичания човек какво ни тревожи.

Негативизмът и вълната от страсти ще ви накарат да се отдалечите от него/нея, а от това ще пострадат взаимоотношенията ви.

Разделяйте времето за отмора от времето за работа

Спазване на периоди, непрекъснати мисли за проблемите на работното място... Домът е нашата цитадела и място, на което би трябвало да превключим на режим „ възобновяване “, доколкото е допустимо. Не си позволявайте да говорите и вкъщи непрекъснато за работа.

Това не значи да не споделяме с обичания човек. Вместо това се пробвайте да се концентрирате върху пълноценната отмора, връзката с колегата. Ако ви е мъчно да се справите с домашните ви отговорности поради напрежението, не се срамувайте да поискате помощ от него.

Отдайте се на обичаните ви занимания

Не забравяйте за вашите занимания, спорта, обичани места. Когато имате напрегнати интервали в работата, настроението за развлечение мощно понижава, все пак е належащо.

Приятните страсти споделени с обичания човек ще ви оказват помощ да пренаредите пъзела и по този начин връзката ви няма да пострада.

Поддържайте сантименталното въодушевление

За да не загубите близостта с вашия сътрудник поради работата си, не забравяйте за сантименталните моменти. На тях може да се радвате всеки ден – това са дребните жестове, вечерята приготвена с доста обич, кино вечерите, дребните бягства от града. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР