Работа от вкъщи през 2021 година – начинът, по който

...
Работа от вкъщи през 2021 година – начинът, по който
Коментари Харесай

Работа от вкъщи през 2021 година – кои са най-добрите предложения

Работа от у дома през 2021 година – методът, по който хората изкарват прехраната си, бързо се трансформира. Виждаме от ден на ден хора да стартират онлайн работа с всяка минала година. Само като образец ще кажем, че през предходната година в Съединени американски щати е имало 59 милиона души, които работят на свободна процедура (фрилансъри). Те са генерирали съвсем 1,2 трилиона $ общ приход!

Ако желаете да избягате от ежедневната работа от 9 до 17 часа или просто сте попаднали в икономическата злополука на пандемията – търсенето на онлайн работа от у дома може да бъде превъзходен вид за вас.

Но търсенето на онлайн работа нормално значи пресяване на уебсайт след уебсайт. Тъй като опциите за работа стават все по-конкурентни и се появяват нови уеб страници, които настояват, че оферират най-хубавите разгласи, става все по-трудно да се разпознават законни онлайн работни места. Ето за какво се заехме да проучим задълбочено всяка опция и да ви предложим най-хубавите работни места в интернет, с цел да може да се прехранвате от у дома.

В тази публикация споделяме лист с най-хубавите онлайн работни места , които можете да започнете през 2021 година За всяка работа, която споменем, ще ви предоставим приблизителна оценка на почасовите доходи и някои уеб страници, където можете да кандидатствате.

Имайте обаче поради, че за тези онлайн оферти, ще би трябвало да имате задълбочени знания по британски език и да притежавате добра компютърна просветеност. Ако не сте доста положителни в тази тенденция, може би е време да изкарате курсове, с които да затвърдите своите познания. Защото светът се промени фрапантно, за положително или за неприятно. И ние би трябвало да влизаме в крайник с времето!

И по този начин, да забележим кои са най-хубавите онлайн работни места за 2021 година.

1. Мениджър на обществени медии

Снимка: searchenginejournal.com

Ако имате прочут опит в провеждането на акции в обществените медий, то можете да се регистрирате, с цел да помогнете на бизнеса да разпространява своите артикули посредством Instagram , Фейсбук , Twitter и други Компаниите имат потребност от помощ за ръководството на мненията, разрастването на общността и възстановяване на обществените им старания за продажбите.

Вие можете да добавяте своя глас и креативност към изявления, като създавате видеоклипове за шерване или включвате радостни GIF файлове. Като крайната цел е офертите на фирмите да доближават до от ден на ден консуматори и евентуални клиенти.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 16- Щатски долар 50

Намерете работа в: Indeed, Upwork, PeoplePerHour

2. Онлайн преподавател – работа от у дома през 2021 година

Експерт ли сте по математика, физика или непознат език? Ако е по този начин, тогава можете да кандидатствате за онлайн преподавателски работни места, които изискват да обучавате студенти от цялостен ​​свят. Повечето работодатели и портали за работа изискват преподавателите да имат бакалавърска степен, тъй че не забравяйте да покриете тази област, преди да кандидатствате. Преподавателската подготовка по ESL (English as a Second Language) или който и да е предмет в допълнение ще усъвършенства възможностите ви да станете онлайн учител.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 10-25

Намерете работа на: Tutor.com, VIPkid, Chegg Tutors

3. Счетоводител

Интересувате ли се от финанси? Имате персонален бюджет, който обичате да управлявате? Ако е по този начин, помислете за счетоводство. Повечето компании се нуждаят от счетоводители, които да им оказват помощ да проследят и ръководят финансите си. Счетоводителите вършат задания като записване на доходи и разноски, фактуриране на клиенти и правене на финансови доклади. За да намерите първата си онлайн счетоводна работа, обърнете се към локалния бизнес или разгледайте уеб страниците, изброени по-долу.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 25- Щатски долар 50

Намерете работа на: Accountingdepartment.com, Indeed, FlexJobs

4. Личен треньор – работа от у дома през 2021 година

Ако сте фен на фитнеса и имате положителни знания за верните техники на извършения, тогава помислете за провеждането на онлайн персонални тренировки. С онлайн коучинга можете да обучавате всеки, когато и да е и на всички места, което ви дава опция да поемете повече клиенти.

Можете да изберете да обучавате хора посредством Zoom / Skype в двете групови или самостоятелни настройки.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 20- Щатски долар 70

Намерете работа на: Fiverr, Glassdoor

5. Онлайн консултант по хубост

С възходящата наклонност към грима и хубостта, които завладяват света много бурно, в никакъв случай не е било по-подходящо време да помислите да станете онлайн консултант по хубост. Споделянето на вашите познания и опит в грижата за кожата и разкрасителните процедури може да построи доверие във вашата клиентела.

Можете да се консултирате с клиенти на локално или световно равнище според от вашата ниша, като в същото време изграждате към себе си марка, която може да докара до нещо голямо в бъдеще.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 5 – Щатски долар 45+

Намерете работа на: Beautytap, ZipRecruiter 

6. Виртуален помощник

Ако в миналото сте се чудили дали има онлайн работа за някой с съществени умения, тогава ставането на виртуален помощник (VA) може да е добра опция за вас. Можете да спечелите много пари, като управлявате елементарни офис задания, като приемане на позвънявания и отговаряне на имейли.

Най-доброто при работата с VA е, че можете да работите колкото желаете, което прави тази работа идеална за заетите хора, които може да имат лимитирано време заради други задължения.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 14- Щатски долар 30

Намерете работа в: Virtual Assistant Jobs, FreeUp, Onlinejobs.ph

7. Онлайн човешки запаси

По-рано чиновниците от отдел човешки запаси работеха единствено в офис. Но нещата се трансформираха и към този момент можете да работите като подобен онлайн от у дома. Основните ви отговорности ще включват издание на свободни работни места и търсене на евентуални чиновници за вашата компания. Някои компании може също да изискват от вас да проведете първичното телефонно изявление, с цел да можете авансово да ревизирате претендентите и да предложите единствено най-хубавите на съответния управител във компанията.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 20-40

Намерете работа в: CareerBuilder, Remote.co, Jooble

8. Имейл маркетинг – работа от у дома през 2021 година

Имате ли съответна дарба, която никой различен не има? Можете ли да създадете тематики за имейл, които хората не могат да не натиснат? Ако е по този начин, можете да се свържете с бизнеса и да печелите пари онлайн, като управлявате техните имейл акции.

След като демонстрирате това умеене да примамвате получателите, работодателите ще бъдат задоволени от вашата услуга и ще ви дават дълготраен контракт. Ако съумеете да помогнете на бизнеса да разшири своя лист с имейли, това би било голям плюс за вас.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 30- Щатски долар 45

Намерете работа в: Upwork, PeoplePerHour, LinkedIn

9. Служител за въвеждане на данни

Задачите за онлайн въвеждане на данни изискват от вас да въведете азбучни, цифрови или символни данни в системата. Може да не звучи като доста занимателно, само че това е онлайн работа, която може да ви заплати положителни пари!

Освен това можете да свършите работата, когато желаете и можете. За да сте по-сигурни, помислете за увеличение на вашите умения в компютърни стратегии като Microsoft Excel и Microsoft Word.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 10 – Щатски долар 20

Намерете работа на: Upwork Working Solutions

10. Писател на свободна процедура

Ако сте добър публицист, можете да кандидатствате за писане в блогове, списания и даже вестници, които разгласяват наличието си онлайн. Писането на свободна процедура е една от тези онлайн работни места, които се заплащат добре, защото има огромна потребност от писатели.

Защото от ден на ден компании се стремят да дават качествено наличие на своята публика. Освен отлични умения за писане, ще ви е нужна пристрастеност към съответната ниша, в която ще работите, като да вземем за пример технология или мода.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 15 – Щатски долар 100

Намерете работа в: Problogger Jobs, FlexJobs, BloggingPro

11. Онлайн редактор

Добър ли сте с граматиката и можете ли да забележите неточности и да ги поправите в придвижване? Ролята на редактора може да е тъкмо за вас. Като редактор ще се чака да прочитате и коригирате всички типове наличие, в това число копие по имейл, изявления в блогове, бизнес документи и други По принцип ще действате като втори набор от очи за издателите и ще им помогнете да основат наличие, което наподобява по-елегантно и професионално.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 12 – Щатски долар 50

Намерете работа в: Upwork, Monster, Freelancer

12. Уеб дизайнер – работа от у дома през 2021 година

Ако сте квалифицирани в проектирането на уеб страници, можете да работите за доста софтуерни компании и други Компаниите, които ви наемат, ще тестват вашите умения в Adobe Illustrator, UX и CSS, тъй че се уверете, че сте добре готови в тези области. Само с няколко умения и способността да създавате привлекателни уеб страници, можете елементарно да спечелите положителни доходи.

Почасово възнаграждение: Щатски долар 30 – Щатски долар 50

Намерете работа на: 99designer, Upwork, Indeed

СЪВЕТ: Ако не притежавате нужните знания в интернет пространството, само че доста бихте желали да се развивате в тази област, мощно ви предлагаме да запишете няколко курса в Софтуерният Университет СофтУни. За година-две може да придобиете главните знания и то напълно онлайн, с които да измененията вашия живот и кариера. Желаем Ви триумф и доза шанс!

Как да вършим пари онлайн – 10 работещи метода – топ 10 ранглиста

Как да вършим пари онлайн – за доста хора печеленето на пари онлайн би било безусловно сбъдната фантазия. Ако съумеят да намерят метод да печелят пари с уеб страница или с някакво друго онлайн начинание, биха могли да изоставен работата си, с цел да се съсредоточат върху предприемачеството. А по този метод ще прекарват повече време със…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР