Путин трябва да загуби и това е въпрос на живот

...
Путин трябва да загуби и това е въпрос на живот
Коментари Харесай

Зеленски: Путин трябва да загуби и това е въпрос на живот и смърт за демократичния свят

Путин би трябвало да загуби и това е въпрос на живот и гибел за демократичния свят. Това сподели във видеобръщение към страната украинския президент Володимир Зеленски.

Днес е следващата офанзива на Русия против Харков, която не е в положение да повлияе на нищо, като се изключи че Украйна ще отговори още по-фундаментално и удачно.

„ Нашият Харков. Повече от две години Харков и районът са подложени на ужасни съветски офанзиви. Салтивка е унищожена от ракети, други квартали и улици на града са развалени. Села и градове в района са унищожени. Днес е различен Руска офанзива против Харков,която не може да повлияе на нищо,освен че Украйна ще отговори още по-фундаментално и тъкмо.Петима души починаха през днешния ден от съветска ракета в Харков.Моите съболезнования на всички близки и другари.На всеки ранен се оказва нужната помощ. Но това не е задоволително – всеки би трябвало да го осъзнае. Харков се нуждае от задоволително системи за противовъздушна защита. Необходима е противовъздушна защита на Сумска област. Черниговска област и всички други наши райони, които страдат от съветски гнет. Партньорите имат тези системи за защита. И сътрудниците би трябвало да схванат, че Противовъздушна отбрана би трябвало да пази живота “, означи президентът.

И добави:

„ На всеки ранен се оказва нужната помощ. Но това не е задоволително – всеки би трябвало да е наясно с това. Харков се нуждае от задоволително системи за противовъздушна защита. Сумска област има потребност от Противовъздушна отбрана. Черниговска област и всички други наши райони, които страдат от съветски гнет. Партньорите имат тези системи за отбрана. И сътрудниците би трябвало да схванат, че противовъздушната защита би трябвало да пази живота “.

„ Благодаря на всички, които пазят естествения живот в нашите градове и села! Благодаря на всички по света, които оказват помощ! Благодаря на всички, които се борят за страната ни и хората, които работят за защитата, за Украйна! Трябва да стоим твърди и да подсигуряваме надеждна сигурност на Украйна “, в умозаключение сподели Зеленски.

Източник – Укринформ /Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР