Путин стана най-големият враг на руския народ, заяви председателят на

...
Путин стана най-големият враг на руския народ, заяви председателят на
Коментари Харесай

Германия праща още противовъздушни ракети на Украйна

Путин стана най-големият зложелател на съветския народ , съобщи ръководителят на Европейската комиси я Урсула фон дер Лайен пред Европейския парламент.

По нейните думи съветският президент Владимир Путен е виновен за човешките нещастия в Украйна . " Ако има нещо, което Путин не планува, това е нашето единение, скоростта на нашите дейности и решимостта ни . Не би трябвало да се съмнява, че ще продължим по този път ", добави Фон дер Лайен.

Тя настоя съветският президент да п ропусне стотиците кораби, които транспортират жито през Черно море , тъй като в противоположен случай ще бъде виновен, с изключение на за породената гибел, и за предизвикването на апетит. Фон дер Лайен съобщи, че последствията от морската обсада ще се усетят от Африка до Азия.

" Всичките ни старания са ориентирани към неуспеха на тази война на Путин ", съобщи ръководителят на Европейска комисия. Фон дер Лайен означи, че Европейски Съюз е обезпечил до момента един милиард евро за смелите украински бойци, спрял е нови европейски вложения в съветската енергетика, наложил е наказания на съветските олигарси. Тези, които поддържат войната, не може да се любуват на лукс, до момента в който бомбите валят над Украйна, добави Фон дер Лайен.

" Ако свободата има име, това име е Украйна " , съобщи тя.

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел уточни, че единствено Русия е отговорна за войната. Виновниците ще бъдат изправени пред интернационалното правораздаване, добави той. По неговите думи Мариупол ще влезе в листата на градовете мъченици.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР