Путин направи грешен избор. Толкова по-зле за него. Скоро ще

...
Путин направи грешен избор. Толкова по-зле за него. Скоро ще
Коментари Харесай

„Вагнер“ сипят заплахи към Путин: Направи грешен избор. Скоро ще имаме нов президент

„ Путин направи неверен избор. Толкова по-зле за него. Скоро ще имаме нов президент “.

Това известие се появи в „ Телеграм “ канала на „ Вагнер “ след обръщението на съветския президент.

Тувинският дегенерат (военният министър Шойгу) и Пыпа (Путин) даже не можеха да се оправят с хохола. Как могат да се мерят с ЧВК „ Вагнер “. Когато тувинеца бъде изведен от офиса с белезници, той евентуално ще каже, че до „ двеста музиканти са били унищожени “. („ музикантите “ се употребява като синоним на „ Вагнер “)

„ Всички младши и междинни командири са напълно на страната на най-обещаващия политик. Обикновените бойци поддържат ЧВК „ Вагнер “ и не желаят да умрат в кървави месомелачки и съглашения, които тувинският дегенерат урежда от година и половина. Така 180 бойци смъкнаха оръжие и отхвърлиха да пречат на „ музикантите “ във Воронежска област “, настояват групировката.

Според тях Путин е дръпнал спусъкът на Гражданската война.

„ Вместо да изпрати един-двама дегенерати в пенсия, той даде заповед да се обезврежда най-боеспособната част на Русия. Животът на един или двама предатели беше подложен над 25 000 герои. Кой е злият в този спор към този момент е явно. Победата ще бъде за ЧВК „ Вагнер “, заканват се те.

„ Смешно е да гледаш по какъв начин всички военни плъхове внезапно застанаха на страната на тувинския дегенерат и си помислиха, че са създали верния избор след апела на Путин. И внезапно не? Стрелков към този момент е подписал личната си смъртна присъда “, пишат още „ Вагнер “.

В Русия стартира боен прелом, написа в профила си в Телеграм ръководителят на ЧВК „ Вагнер “ Евгений Пригожин, който разгласява видео от конфликт сред съветската войска и „ Вагнер “ край Воронеж.

„ Авиацията нанесе удари с ФАБ против Музикантите “, гласи текстът към видеото.

Има и престрелки в региона на Воронеж.

Зенитните оръдия на ЧВК „ Вагнер “ поразяват авиацията на въздушните сили на РФ и смъкват хеликоптер, атакуващ пехотата на „ Вагнер “, се прецизира още в текста.

„ Умоляват се цивилните жители да бъдат извънредно деликатни “, се споделя в обръщението.

„ В Африка беше по-горещо “, написа още в коментара под видеото. 

„ Никой няма да се съобщи по искане на ФСБ. Ние не желаеме страната да продължи да живее в корупция. Когато ни споделиха, че сме във война с Украйна, ние воювахме, само че се оказа, че всичко се краде. Сега удрят цивилни. Ние сме патриоти, а тези, които ни се опълчват, са тези, които са се събрали към мръсниците “, споделя още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР