Путин е притиснат в ъгъла и всичко може да се

...
Путин е притиснат в ъгъла и всичко може да се
Коментари Харесай

Топ дипломат каза какво ще пише на гроба на Русия

Путин е притиснат в ъгъла и всичко може да се чака от него. Може да изгуби цялата конструкция на своята империя, която е построил. На гроба на Руската империя няма да написа Горбачов, а Путин.

При него няма логическа реакции, което го прави доста непредвидим. Това съобщи дипломатът и експерт по национална сигурност Иван Анчев в студиото на предаването " Денят ON AIR "

Той означи, че редица американски сенатори са изразили опасения от непредвидимостта му, тъй като съветският президент държи контрола върху нуклеарния бутон и няма кой да му се опълчи

. " Искам да имам вяра, че пръстът не е комплициран на аления бутон, само че съм сигурен, че нуклеарното куфарче е отворено. Дори за стеснен нуклеарен удар в Украйна.

Това приказва, че си изчерпал всички останали военни причини. Виждаме, че нашествието на Русия в Украйна буксува. Нали не си представяме, че Путин ще върне всички войски в Русия? Това ще е краят му ", сподели още Анчев пред Bulgaria ON AIR.

Според него е изцяло допустимо да се стигне до интернационален арбитражен съд след войната. Хора от обкръжението на Путин може да бъдат съдени за военни закононарушения, счита той. Анчев акцентира, че жилищен квартал на Харков е обстрелван със системата за залпов огън " Град ". " Европа отговори с доста явен, едновременен и мощен отговор.

Путин и обкръжението му са мислели, че Европа е изморена от Ковид рецесията, а в Съединени американски щати са затрупани с вътрешнополитически проблеми. Според мнозина Байдън е колеблив. Заради това са подхванали тази офанзива, неразчитайки отпора, който им дава украинската нация. Слава Богу, че не е Тръмп президент. Беше непредсказуем.

Той имаше форма на взаимозависимост от Кремъл ", изясни дипломатът.Би било пагубно и начало на Трета международна война, в случай че Съединени американски щати влязат в директен спор с Русия, посочи той. Хубавото на обстановката било, че ще покаже всички сътрудници на Кремъл в България, счита Иван Анчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР