Путин е лидер на престъпна група, той е способен на

...
Путин е лидер на престъпна група, той е способен на
Коментари Харесай

Юлия Навална пред ЕП: Путин е лидер на престъпна група, той е способен на всичко, с него не може да се преговаря

Путин е водач на незаконна група, той е кадърен на всичко, с него не може да се договаря. Това сподели пред Европейския парламент вдовицата на съветския опозиционен политик Алексей Навални, който умря в пандиза.  Тя назова съветския президент Владимир Путин не политик, а „ водач на незаконна група “ и акцентира, че битката против него е „ битка против мафията “. Навална сподели, че Путин би трябвало да дава отговор „ за това, което направи на Алексей Навални и на красивата прилежаща страна “, имайки поради Украйна. Речта на Навална беше посрещната с бурни овации в Европейския парламент.

Навална също акцентира: „ Путин е кадърен на всичко и с него няма какво да се договаря “. Тя прикани европейските политици да не договарят с Кремъл нито по Украйна, нито по други въпроси, а да провеждат следствия на неговата активност и финансови потоци – както на самия Путин, по този начин и на близкия му кръг.

Навална настрана означи, че фамилията на опозиционера се е борило цяла седмица, с цел да вземе тялото на Навални и да провежда заравяне, което ще се състои на 1 март.

„ И не съм сигурна дали шествието ще бъде спокойно и дали полицията ще пристигна там за тези, които идват да се сбогуват със брачна половинка ми “, означи тя.

„ Преди две години Путин стартира пълномащабна война против Украйна, брутална война, подла война. Целият свят се втурна да оказва помощ на Украйна. И две години по-късно има доста отмалялост, доста кръв се проля. Войната продължава макар глобите, макар парите, които се изразходват за прекъсването й. Започват да се чуват гласове, призоваващи за съглашение с Путин “, акцентира тя.

„ И по този начин Путин убива брачна половинка ми, Алексей Навални. По заповед на Путин Алексей беше малтретиран, изтезаван три години. Той беше в килия, изцяло откъснат от всевъзможни контакти, позвънявания и даже писма. И тогава го убиха и даже по-късно продължиха да малтретират тялото му и майка му. И от една страна виждаме, че Путин е кадърен на всичко и няма какво да преговаряме с него.

Тя се обърна към членовете на Европейския парламент: съгласно нея, в положение на потрес, някои хора считат, че Путин не може да бъде надвит.

„ Ако в действителност желаете да успехите Путин, би трябвало да станете новатори. Трябва да спрете да се страхувате от това, невероятно е да му навредите с различен пакет от наказания или резолюция. Това няма да се разграничава от това, което към този момент е направено. Той не е честен и кардинален човек, не можете да го възприемате по този метод. Алексей го разбра от дълго време. Тук не приказваме за политика, а за кърваво страшилище, Путин е водач на незаконна група “, означи Юлия Навалная.

Федералната работа за осъществяване на наказванията на Русия за Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг заяви за гибелта на Навални на 16 февруари. Според отдела политикът „ се почувствал зле след разходката, съвсем незабавно изгубил схващане “. Мерките за реанимация не дадоха резултат.

По-късно сътрудници на Навални потвърдиха гибелта му. „ Алексей Навални беше погубен. Смъртта му настъпи на 16 февруари в 14:17 локално време, както е написано в формалното известие, издадено на майката на Алексей “, написа Кира Ярмиш.

Следователите предадоха тялото на Навални на майка му Людмила Навальная предходната събота, 24 февруари. Директорът на Фондация за битка с корупцията Иван Жданов означи, че следователите са поискали от Людмила Навальная да погребе сина си без непотребна гласност. Майката на политика не се съгласи с това и по тази причина записа видеообръщение, в което приказва за заканите от чиновници на Следствения комитет.

Погребението на Алексей Навални ще се състои на 1 март на Борисовските гробища.

 

Източник – Настоящее время /Превод:SafeNews

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР