Путин е бил донякъде отслабен поне в съзнанието на много

...
Путин е бил донякъде отслабен поне в съзнанието на много
Коментари Харесай

Тръмп: Моментът е за преговори, но Украйна да отстъпи земи

Путин е бил " ненапълно отслабен най-малко в съзнанието на доста хора " от и в този момент е моментът Съединените щати да се опитат да посредничат за спокойно съглашение сред Русия и Украйна . Това разяснява Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за Ройтерс.

" Това е моментът да го създадем, да съберем двете страни, с цел да наложим мир ", добави той.

Тръмп не изключи, че в случай че се стигне до съглашения, държавното управление в Киев може да се наложи да отстъпи част от територията на Русия , с цел да спре войната. Той сподели, че всичко би било " предмет на договаряния ", в случай че той беше президент, само че добави, че енергичната битка на украинците им е спечелила доста заслуги. " Мисля, че те биха имали право да задържат огромна част от това, което са спечелили, и мисля, че Русия също би се съгласила с това. Имате потребност от верния медиатор или договарящ, а ние нямаме подобен сега ", сподели той.
 За Байдън Путин е парий, само че не е сигурен дали е отслабен от бунтa
За Байдън Путин е парий, само че не е сигурен дали е отслабен от бунтa

Но Русия очевидно губи войната против Украйна

Припомняме, че, който прикани Русия да изтегли всичките си войски.

Според Тръмп, в случай че Путин не беше на власт, алтернативата би била несигурна - може обстановката да се усъвършенства, само че може и да стане доста по-лошо, сподели той.

Що се отнася до, повдигнати против Путин от Международния углавен съд предишния март, Тръмп посочи, че това би подлежало на разискване едвам когато войната завърши. Ако повдигнете тематиката тъкмо в този момент, в никакъв случай няма да сключите мир.

Бившият президент също засегна тематиката за Китай , като настоя, че на страната би трябвало да бъде даден 48-часов период в който да изтегли .
 Шойгу: Куба е най-важният съдружник в Карибите
Шойгу: Куба е най-важният съдружник в Карибите

Куба изцяло разбирала претекстовете на Русия в Украйна

" В противоположен случай бих им наложил 100% цена за всичко, което продават на Съединените щати, и те биха изчезнали в границите на два дни. Дори в границите на един час ", сподели Тръмп.

Той не даде съответен отговор дали Съединени американски щати биха подкрепили Тайван военно, ако Китай го нападне.  Според него този тип конкретика би навредил на преговорната му позиция. " Мога единствено да ви кажа, че за четири години нямаше опасност. И нямаше да се случи, в случай че бях президент. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР