Пускаме обществената поръчка за проектиране на новата сграда на Математическата

...
Пускаме обществената поръчка за проектиране на новата сграда на Математическата
Коментари Харесай

Търсят проектант за новата сграда на Математическата гимназия във Варна 


„ Пускаме публичната поръчка за планиране на новата постройка на Математическата гимназия „ Д-р Петър Берон “. “ – съобщи пред преподавателите и учениците по време на празника на гимназията кметът на Варна Иван Портних.

Публично показване на заданието ще създадем в околните дни, към този момент ще споделя единствено, че кампусът ще бъде от ново потомство.

Напомням, че през 2019 година по време на държавното управление на Бойко Борисов Община Варна получи от страната 14 дка в региона на техникумите за строителство на новата постройка. Кризите – икономическа и политическа, забавиха работата ни, само че не ни отхвърлиха, означи той.

Благодаря на шефа на МГ Елеонора Павлова, на настоятелството, на учителите, на всички, които поддържат идеята за построяването на новия дом на Математическата гимназия, сподели кметът на Варна Иван Портних.

Математическа гимназия „ Д-р Петър Берон “ е измежду най-старите и елитни междинни образователни заведения освен във Варна, само че и в България със своята 135-годишна история. През 1945 година на гимназията е обещано името на видния възрожденски деятел доктор Петър Берон.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР