Пугачова обяви, че ще регистрира своя търговска марка в Тел

...
Пугачова обяви, че ще регистрира своя търговска марка в Тел
Коментари Харесай

Филип Киркоров бил новата Алла Пугачова

Пугачова разгласи, че ще записва своя комерсиална марка в Тел Авив, с която възнамерява да създава оръжия и муниции. Руската певица отпътува за Израел при започване на нашествието на Кремъл в Украйна на 24 февруари, дружно със брачна половинка си Максим Галкин и двете им деца. Там Галкин интензивно поддържа Киев в битката против Москва.

Според съветската журналистка Жигалова със заминаването на Пугачова за Израел Москва е “осиротяла”, само че по-късно е намерила “заместник” в лицето на Филип Киркоров. Жигалова означи, че Киркоров знае по какъв начин да провежда грандиозни празненства и има харизма, тъй че елементарно може да размени поп певицата.

Филип Киркоров е роден в България, само че се мести в Съветския съюз още като дете. От началото на войната в Украйна Киркоров не е изразил позицията си за съветската инвазия. Това бе и повода Киев да отнеме званието му “Народен актьор на Украйна”.

Музикантът с български генезис е заслужил деятел на изкуствата на " Автономна република Крим " от 2000 година и " Народен актьор на Чеченската република " от 2006 година. През 2008 година става " Народен актьор на Русия ".

Миналата година персонално Владимир Путин го награди с медал за огромния принос в развиването на отечественото естрадно изкуство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР