Публицистичните предавания в Нова от есента ще бъдат само вътрешни

...
Публицистичните предавания в Нова от есента ще бъдат само вътрешни
Коментари Харесай

Диков и Кулезич - аут от Нова тв?

Публицистичните излъчвания в Нова от есента ще бъдат единствено вътрешни продукции и ще се вършат напълно с публицисти от малкия екран, излиза наяве от известие на малкия екран. Това значи, че външните излъчвания на Люба Кулезич и Сашо Диков може и да не останат наесен. Източник на БЛИЦ заяви, че въпросните излъчвания са с настоящи сега контракти и не се знае каква ще е ориста им. Тепърва предстоят договаряния. Възможно е и да се откри форма, под която те да съществуват. БЛИЦ се опита да се свърже с Люба Кулезич, само че мобилния й телефон беше изключен.

От известието излиза наяве още, че "Здравей, България " на Нова Телевизия е най-гледаният утринен блок измежду дейното население (18-49 години) към този момент година и половина, съгласно изследване на Международната пийпълметрична организация Нилсън Адмосфер. А централната емисия е водач на феновете повече от три месеца при същата таргет група.

В седмицата след 31 август на екран се завръщат отпускарите от "Часът на Милен Цветков " и "На кафе ". През уикенда "Събуди се " с водещ Мирослава Иванова ще бъде с нов начален час и с удължено време.

"Комбина " с Лора Крумова и Галя Щърбева от септември ще се излъчва в неделя следобяд. /БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР