Публицистът и поет Румен Леонидов публикува на страницата си във

...
Публицистът и поет Румен Леонидов публикува на страницата си във
Коментари Харесай

Когато човек прави избори, за да се научи да свети, трябва да знае каква отговорност поема

Публицистът и стихотворец Румен Леонидов разгласява на страницата си във Facebook фрагмент от книгата на Васил Пекунов " Роялът на ангела ":

" …Затова когато човек прави избори – по принцип, каквито и да били те, с цел да се научи да свети, би трябвало да знае каква отговорност поема с тия избори. Бъдете деликатни какви избори вършиме – без значение дали преди или откакто се родите.
…Но аз нямам правото да се меся в тези избори. Помнете, деца, изборите които вършиме даже в този момент, на земно равнище, също би трябвало постоянно да бъдат премислени. Никога не поемайте огромни кошници, в никакъв случай не поемайте повече, в сравнение с можете да понесете. Фразата, че Бог не бил давал на хората повече, в сравнение с могат да понесат, не е вярна. Не Бог е сбъркал, а вие не сте записали и не сте интерпретирали вярно тъкмо какво е споделил Бог. Това са ваши избори. Вие поемате избори, които не всеки път можете да понесете. Понякога една душа взема решения да стане доброволец и да прави положително, поемайки върху себе си някакво възмездие за да се освободи за идващия живот – душата има световно, а не самостоятелно мислене. И тя знае, че в един човешки живот може да почисти всичко това, което е насъбрано в предишните прераждания, с цел да може да живее в идващия си живот щастливо и умерено ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР