Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра

...
Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра
Коментари Харесай

Коментар №3 на седмицата: Шоуто, което не е смешно от 2004-та насам

Публикуваме най-четените и харесвани мнения тази седмица. Този коментар събра над 7 000 ваши прочитания в Actualno.com.
 
Пуснете си издание на " Комиците " от, да кажем, 2008-а. После си пуснете издание на Слави от 2004-та. После си пуснете каквото решите от 2014-та. И най-после - назад в сегашното - изгледайте " Забраненото шоу на Рачков ".
Ще забележите, че това са едни и същи хора - артисти и продуценти. В което няма нищо неприятно - геният, на доктрина, би трябвало да има по-голяма продължителност във времето. Ще забележите обаче още нещо: че функциите, скечовете, хуморът и концепциите са също като тези от едно време. Фразата: " Гледам телевизия, с цел да умъртвявам времето " стана дословна: в смисъл, че липсва едно време от 2004-та до 2021 година Каквото не беше смешно тогава, още веднъж не е смешно в този момент. Но в този момент не е смешно с по-добра резолюция.
Има някаква повсеместност на облиците, която може да те влуди: Криско може да е с Тони Стораро, само че може и с Росица Кирилова. Нещо като блат за пица - слагай изпод малко криско и от горната страна реди каквото искаш. Вие може да цитирата преимуществата на разнообразието - има и други малките екрани, и други шоу-та. Така е. Ако в първите ще видите Рачков, Криско, единият от двамата Стораро и Тита, във второто ще видите Криско, Рачков, Тита и единият от двамата Стораро. Освен това - в случай че толкоз се втелявате на тематика многообразие - има разнообразни формати. Може да видите по какъв начин Рачков, Криско, Стораро и Тита приказват, може да ги видите по какъв начин готвят, може да ги видите по какъв начин пеят, може да ги видите по какъв начин готвят и пеят по едно и също време. Може да видите по какъв начин Стораро се прави на Криско и Криско се прави на Стораро, а след това може да видите по какъв начин Криско споделя по какъв начин се е направил на Стораро, а Стораро споделя по какъв начин се е направил на Криско. Къде го описват ли? Пред Тита. В шоуто на - избери си. 
Също: скечове от вида Шишо Бакшишо, пияници в БДЖ, Станислав Христов-Христосков. Вие помните ли обликът Станислав Христов-Христосков? Аз го помня - беше някаква поразителна досада преди над 15 години и още тогава ти ставаше жалост. Но най-малко тогава беше ново и жалко. Сега е остаряло и жалко: противоположното на евъргрийн, евъртъпо. Подобни скечове са към този момент някаква контузия, би трябвало да се лекуват, да се върви на доктор. " Засмял се е в събота вечер на подобен скеч. Контактен, само че в субфебрилно положение ".
Имам значително другари сценаристи и по предписание знам, че сред това, което измислят и това, което отива на екран, стои продуцентският валяк. Който е нещо като Шишо Бакшишо, единствено че бакшишът от реклами е по-голям, до момента в който естетиката е същата. Като гледаш " Улицата " нещо може да ти се стори остаряло, само че сигурно ще те лъхне на класика. Като гледаш това те лъхва на кисело зеле, което го претакат от 2004-та. Много рейтинг и доста пари - това е най-скъпото кисело зеле, което може да си поръчаш.
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР