Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра

...
Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра
Коментари Харесай

Коментар №2 на седмицата: 5 неща, които коронавирусът никога няма да промени

Публикуваме най-четените и харесвани мнения тази седмица. Този коментар събра над 7000 ваши прочитания в Actualno.com.
 
Разказва се за случаи, в които хора изобщо не са разбрали, че има ковид. Например Джаред Лето, който не знаел какво става, тъй като отишъл да медитира в пустинята и като се завърнал заварил света в апокалиптично въодушевление. Или пък двойка, която пътувала на яхта в океана седмици наред. Но не е наложително да си откъснат от интернет, с цел да не схванеш какво става - и имаме задоволително образци. 
1) Пазарът на парцели у нас
Цените на парцелите у нас освен, че не са спаднали от началото на пандемията, ами имат и леко повишаване. Когато стопанската система върви, брокерите споделят, че тъй като стопанската система върви, цените на парцелите се повишават и са чудесна инвестиция. Когато стопанската система е в колапс, брокерите умно показват, че в сложни времена парцелите са най-стабилния актив и надлежно - чудесна инвестиция. Каква е онази обстановка, която би понижила цените на парцелите към момента не е известно, само че е известно, че коронавирусът и пандемията не участват в груповото неосъзнато на този пазар.
2) Групата " Измамата Ковид "
Всеки човек, става известно, познава най-малко един човек, който е член на групата " Измамата Ковид " в обществените мрежи. Вместо да следите безсмислените ни журналистически старания да отразяваме всичко, което става с ковид, там може да намерите цялата истина, която тук укриваме. Освен това цялата истина ще бъде поднесена на понятен и извънредно банален език, който единствено с няколко фрази и съмнителни линкове ще ви разкрие какво в действителност става, до момента в който ние го прикриваме.
3) Националният тим по футбол
Ще кажете, за какво пък - нали там се внимава за ковид, също има карантини, угриженост, ограничения. Това в действителност е по този начин - само че в случай че коронавирусът трансформира всичко, до което се допре, да е трансформирал националния тим с нещо? Не, все пак, това отново е онази цялост от професионализъм и воля, която те кара да трепериш от мач с Люксенбург и нервно да се пощипваш при мач с Косово. Нещо повече, даже едновремешните съмнения, че за слабото показване дават отговор мощните визити на нощни заведения, към този момент не е годно: нощните заведения са затворени, само че представянето е останало същото. В този непостоянен, комплициран и нов свят, националите са си остарялото обикновено. 
4) Споровете за Кубрат
Никаква смяна, ето, отново статукво. Изведнъж се появяват тези хора, които стартират изречението си с " Не запознат съм бокс, само че... " и държат да го завършат с още 10 параграфа, макар таман онази първична спогодба, която би трябвало да ги накара да си спестят мнението. 
5) Мръсният въздух 
Вероятно се питате по какъв начин е допустимо половината столица да е в режим на home office и в това време равнищата на замърсяване на въздуха през ноември да са толкоз огромни, че даже към този момент и за съществена причина за високата смъртност от този момент насам. Няма отговор на този въпрос, само че има ясна причина за включването на мръсния въздух в тази ранглиста - ето още нещо, което коронавирусът изобщо не промени. Във Венеция се върнаха делфини, в Уелс по улиците потеглиха диви кози, само че тук сходно естествено завръщане няма по какъв начин и за какво да се случи.
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР