Публикацията отпреди няколко дни на Диана Димитрова, от която стана

...
Публикацията отпреди няколко дни на Диана Димитрова, от която стана
Коментари Харесай

Обвиниха и Юлиан Вергов за побоя над Диана Димитрова


Публикацията отпреди няколко дни на Диана Димитрова, от която стана ясно, че тя е станала жертва на физически тормоз, шокира всички. Моментално отприщи и серия от мнения и версии за случилото се.

След като преди няколко дни се спекулираше с името на артиста Емил Марков, с който актрисата си е партнирала в сериала " Откраднат живот ", ето, че и още един неин екранен сътрудник е под прицел - Юлиан Вергов.

Според тиражирана информация, доказана от артисти, продуценти и оператори, които са в течение на драмата, точно Вергов е индивидът, предизвикал този смут на колежката си. " Оказва се, че този случай е много прочут в гилдията и съвсем няма човек, който да не е наясно с него. Всички хора, с които разговаряхме по темата обаче, вършат експлицитната спогодба, че сюжетът е малко по-особен и ще е леко преждевременно към името на Юлиан Вергов да бъде автоматизирано прикачен етикета " бияч на беззащитни дами ", написа " Уикенд ".



От изданието прецизират, че са правили неколкократни опити да се свържат с Диана Димитрова за коментар, само че не са я разкрили, а телефона на Вергов е бил изключен. Твърдят още, че той към този момент дори си е наел юрист и в най-скоро време ще даде пояснения за жестокия побой, който е нанесъл на колежката си.

Припомняме, че Диана Димитрова влезе в облика на доктор Зорница Огнянова в " Откраднат живот " и бързо се трансформира в фаворитка на феновете. Нейната героиня се влюби в доцент Банков (Юлиан Вергов). Все още не става ясна повода за побоя, за който актрисата твърди, че е стискала зъби цели пет години, преди да се реши да покаже фотоси на насиненото си лице и ръка. Тя ги е пазила на остарелия си преносим компютър, откакто била брутално пребита на снимачната площадка от човек, с който работела. Това станало пред очевидци – десетки сътрудници, които обаче, тогава не я защитили.

Както е видно, последствията в действителност са шокиращи, а звездата споделя, че е търпяла грозното отношение към себе си в името на своята кариера, която занапред прохождала. Затова и не е разкривала името на насилника си. Дали и за това не е пристигнало времето обаче, доста скоро ще стане ясно. Жестокият побой над Диана Димитрова се случва напролет на 2017 година, на снимачната площадка на " Откраднат живот ", продуциран и излъчен по Нова телевизия, твърди още " Уикенд ". И както постоянно се случва, любовта от екрана се придвижва и в живота.

По време на фотосите на сериала, сред Диана Димитрова и мачото прехвърчат флуиди. Двамата стартират буйна връзка и зад кадър – нещо, което не е загадка за целия екип. Отношенията им са на приливи и отливи – проличава си, че са подвластни на бурни страсти и ту са доста влюбени, ту са скарани и си разменят язвителни реплики. Според някои живеят известно време дружно – нещо, което не се удостоверява от други източници.

Докато за Вергов това е просто следващата мимолетна случка, Диана Димитрова хлътва по него. Така че когато Юлиан взема решение, че би трябвало да прекратят връзките си, нашумялата хубавица не е съгласна. Тя не може да се помири, че е отхвърлена и стартира да се държи предизвикателно, подхвърляйки му неприлични подмятания и директни обиди пред целия екип, написа изданието.

" Юли, ти май към този момент нямаш интерес към дами. То за теб от дълго време се приказва, че си минал на другия бряг. Май ще излезе правилно ”, споделя му един път Диана Димитрова, и то пред 20 души от екипа. Вергов реагира остро, само че въпреки всичко резервира хладнокръвие. Подобни язвителни бележки, обаче, стават всекидневие и вгорчават атмосферата в продукцията.

" Диана се фиксира в него. Очевидно беше хлътнала и си мислеше, че ще сътвори семейство с Юлиан. По това време той правеше опити да се събере със брачната половинка си, с която бе разграничен. Диана, обаче, се ядоса и се свърза с нея. Разказа ѝ за случката си с него и я помоли да ги остави да се насладят на връзките си. След този случай Вергов беше гневен и даже искаше да прекрати работата си в „ Откраднат живот ”, с цел да не я вижда ", споделя пред седмичникът човек от екипа.

Междувременно, до момента в който е имал връзка с колежката си, Юлиан я среща с 15-годишната си тогава щерка Алина. Диана Димитрова опитва нова тактичност – да накара таткото да се върне при нея посредством детето. Започва да търси контакт с момичето и да я манипулира. Казва ѝ, че желае да се грижи за нея и тя би трябвало да постави старания да убеди татко си, че тя е любовта на живота му. Подарява на девойката свои облекла и бижута.

Бесен от обстоятелството, че въвлича щерка му, Юлиан Вергов взема решение да приказва с колежката си. Крещи ѝ  да не приближава Алина, тъй като ще я даде под съд. Категорично ѝ забранява да търси момичето по какъвто и да е мотив, както и да прави опити да приказва с жена му. " Ще издам ограничаваща заповед, това е тормоз над мен и фамилията ми ", отсича Вергов. 

Именно поради тийнейджърката в действителност се стига и до побоя над Диана Димитрова, който се разиграва пред куп очевидци – съвсем целия екип на " Откраднат живот ". В кулминационната точка на следващия скандал, настояват очевидци, Вергов ненадейно стартира да крещи: " Какво сподели? Ти си луда, бе, отпадък подобен! Не смей да доближаваш детето ми! Ще те убия! Ще те размажа "  и връхлита върху Димитрова, нанасяйки ѝ жестоки удари с юмруци. На момента хора от екипа скачат в опит да го озаптят, само че Юлиан е като буен, целият почервенял от яд и не стопира да я постанова. Според очевидците на свадата, тя също не му е останала длъжна, и го е блъснала няколко пъти, като дори го одрасква с ноктите си по лицето така, че бузата му е разкървавена.

След като съумяват да ги разтърват, Юлиан Вергов споделя пред сътрудниците си, че Диана му е прошепнала: " С теб не се получи, само че не принуждавай сред мен и Али. Ако желая, ще я имам и нея! ", правейки евентуално някакви полови внушения. Именно това изкарва от равновесие актьора и става причина да ѝ посегне. Всички са втрещени от побоя на снимачната площадка, само че никой не заема страната на Диана Димитрова, тъй като явно считат, че експанзията е предизвикана. Целият екип на сериала е на мнение, че тя не е серпантина да нервира сътрудника си, да го преследва и да го подлага на прочувствен шантаж. Не е ясно и за какво актрисата не си вади здравно удостоверение.

" Наложи се продуцента Евтим Милошев да приказва с нея. Той изрично зае страната на Юлиан Вергов, както и по-голямата част от хората от екипа ", цитира източникът си " Уикенд ".

В последна сметка, в случай че виновността на Юлиан Вергов се потвърди, го грози съществено наказване. Той рискува и до две години затвор. Към момента се знае единствено, че прокуратурата е почнала следствие, откакто се е самосезирала поради шумния публичен отзив. Диана Димитрова ще бъде разпитана и в случай че уточни името на насилника си, и той се окаже Вергов, показания ще бъдат снети и от него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР