Публиката на силовото риалити скочи на капитана на Гладиаторите. Крум

...
Публиката на силовото риалити скочи на капитана на Гладиаторите. Крум
Коментари Харесай

Грозни закани и обиди заляха Крум след разпада на племената

Публиката на силовото риалити скочи на капитана на Гладиаторите. Крум си изпусна нервите след загубата на племето си, псува и  бесня на Арената. А това му попречи да направи добър избор кого да избере от Амазонките.

Голямото му его се появи и  той еднолично реши с кого да продължи напред в играта. Като отстъпи на Старейшините мощните мъже Момчил и Михаил,  напеаво ги подари на  конкуренцията. Той взе при тях Мудева, а за това негово еднолично решение му се смяха всички. Но реализира задачата си да не събере братята в тяхното племе.

Изненадата бе още по-голяма когато водещата Ралица разгласи, че Стопанство няма да има, остават единствено Резиденцията и  … Дивата река.

А феновете след края на шоуто попиляха самозабравилия се Крум: „ Колкото си по-нисък, толкоз си по-злобен, предлагам футболния съюз да изключи Крум. Страхливец, озлобен и  мъничък, тъкмо толкоз колкото е растежа ти, Пфу! ”, „ Крум се опасява от Рълев, Радо и Мишо, избира да играе с хора, които води за носа! ”, ”Изключително незряло държание.Голям палячо е това момченце. Прави неточност, след неточност, би трябвало му ум малко да намерения, само че с тези 2 мозъчни кафези мисли първосигнално. Такъв му е потенциала на този клоун! ”, ‘Съдията Крум е като приматите на Дарвин, въплъщава триумфите на българския футбол! ”

Автор: Блиц

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР