Публично достояние в Мрежата станаха прес-рендерите на бъдещия смартфон на

...
Публично достояние в Мрежата станаха прес-рендерите на бъдещия смартфон на
Коментари Харесай

Alcatel публикува снимки на бюджетния смартфон 3C с екран 18:9

Публично притежание в Мрежата станаха прес-рендерите на бъдещия смарт телефон на Alcatel. Някога известната марка на пазара, през 2018 година се приготвя да пусне модел под името Alcatel 3C.

Съдейки по фотосите, апаратът е с железен корпус и припомня на множеството от присъстващите на пазара модели, заради неналичието начело на общоприетия бутон Home, който по всичко наподобява ще е софтуерен. От задната страна се намира единична камера със мълния, скенер на пръстови отпечатъци и представител.



По предварителни данни, Alcatel 3C има 6-инчов екран в известния формат 18:9 с резолюция 1440 x 720 пиксела, а в основата на смарт телефона стои чипсета MediaTek MT8321. Що се отнася до размера на оперативната памет, то тя по най-съвременните правила е доста малко – приказва се за съществуването на 1 GВ. Същото може да се каже и за вградената памет, която е с потенциал общо от 16 GВ.

Устройството би трябвало да работи под ръководството на операционната система Гугъл Android Nougat, а за неговата самостоятелност се грижи батерия с потенциал 3000 mah. Съдейки по всичко, Alcatel желае да завладее купувачите не с характерности, а с цената на модела 3C, която се чака да е към 120 щатски $.



Спомнете си, че за 2018 година компанията приготвя също по този начин и дебюта на моделите 1X, 3, 3V, 3X, които ще добавят топ-модела Alcatel 5.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР