Публичен раздор се наблюдава в редиците на партията ан Слави

...
Публичен раздор се наблюдава в редиците на партията ан Слави
Коментари Харесай

Публичен раздор в партията на Слави! Нанесоха му неочакван и тежък удар

 Публичен разкол се следи в редиците на партията ан Слави Трифонов " ИТН ". Поддръжници на новият политик от Враца излязоха с отворено писмо до него, като повода е подредбата на листата за идните избори. Ето какво пишат в писмото:

" Разочаровани сме от метода, по който е подредена нашата листа, и в която не откриха място известни и уважавани лица в региона. " Спуснатите " от София лидер на листата за идните парламентарни избори Георги Георгиев и вторият в нея Иван Хиновски са специалисти в техните области, само че не са познати във Враца. Нашият глас за реденето на листите не беше чут от никой.

Не бяха взети поради номинациите и предложенията, които направихме. Първите двама в листата съвсем не са идвали на място и връзката с тях е извънредно сложна. 

Защо никой не ни попита кой да застане отпред на листата в региона? И за какво от медиите научаваме кой е лидерът ни и кой е вторият? В последна сметка членовете ни остават неуважени и манипулирани. Остава чувството за предрешеност и може би за подмолни ангажименти!

Затова е значимо, когато се дефинират водачите на листата за парламентарните избори, то това да става след извънредно точна преценка. Всяка външно наложена кандидатура без да е разисквана с хората по места, е обезпокоителен сигнал за нас и води до стесняване на поддръжниците. 

За нас, представители на общинските структури на Има Такъв Народ от Враца, Борован, Криводол, Мездра, Роман, Бяла Слатина, Хайредин, Мизия и Козлодуй, е значимо с кой да работим и поддържаме, а не кой ще бяга от листа в листа по областите. Разочаровани сме от възбраната за изявление на персонални отзиви и провеждането на предизборна акция.

Отказът от взаимопомощ по всевъзможни партийни и други въпроси, както и целенасоченото безучастие, изключително в интервал на предизборна акция, срутва доверието ни пред гласоподавателите. Разгарящите се диспути, закани и интриги, в които не желаем да участваме, са знаци за проблеми на локално равнище. С тези дейности, хората по места не усещат духа на смяната! 

 

С почитание, 

Представители на общинските структури на Има Такъв Народ от Враца, Борован, Криводол, Мездра, Роман, Бяла Слатина, Хайредин, Мизия и Козлодуй ", написа в отвореното писмо, публикувано до медиите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР