Птиците са вестители на съдбата.Те летят високо в небето, така

...
Птиците са вестители на съдбата.Те летят високо в небето, така
Коментари Харесай

Изберете птица и разберете каква новина ви чака в близко време

 Изберете-птица-и-разберете-каква-новина-ви-чака-в-близко-време

Птиците са вестители на ориста.Те летят високо в небето, тъй че в доста легенди символизират пратеници сред хората и божествата. Не единствено това, тези крилати пратеници даже се разделят на такива, които носят вести горе от боговете – през деня и от душите на мъртвите – нощем. 

Птиците постоянно са се асоциирали с най-висши полезности и огромна символика. По тази причина в този тест те ще са в ролята на посланици. Изберете един от крилатите посланици и разберете каква вест ще научите в близко време. 

1. Приказната птица

Избраната птица ви носи добра вест. В най-близко време ви чакат триумфи и материални богатства. Всичко, което можете да получите, ще ви е доста потребно в бъдеще, по тази причина бъдете решителнии действайте самоуверено. Ще бъдете щастиви, само че не забравяйте да следвате сърцето си.

Това лято ще бъде положително време за решаванена финансовите проблеми. Няма защо да се безпокоите и започнете да действате, просто сте обречени на триумф.

2. Белият гълъб

В гръцката митология Афродита посещавала своите любовници под формата на гълъб и в този подтекст този знак се появява и в този тест.

Изборът на белия гълъб не е инцидентна. Той значи, че скоро ще откриете любовта, в случай че още не сте я намерили. От друга страна, белият гълъб носи в себе си и нови, по-дълбоки усеща, които ще бъдат продължителни и горещи.

Скоро няма да усещате липса на деликатност и внимание. Ще можете да разчитате на своя сътрудник във всяка обстановка.

3. Синята птица

Вашият избор попадна върху красивата синя птица. Тя е дребна, само че ще донесе доста изгоди за живота ви. Тази птица ще ви донесе непредвидена и доста приятна вест.

Това ще бъде изненада за вас и вашите близки. Звездите към момента не разкриват каква ще е тази вест (в противоположен случай няма да е изненада). Трябва да изчакате търпеливо.

Ще разберете какво ви чака в края на идващите два месеца. Ще се зарадвате.

4. Райската птица

Тази птица е вестител единствено на същинско благополучие и вие сте от тези, които същински го заслужават.

Това е доста рядка и необикновена птица, която може да ви донесе триумф, шанс и разцвет във всичко, което си наумите.

Съсредоточете се върху това, което най-вече желаете и по-късно успейте.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР