Птиците са навсякъде край нас, през цялата година, през всеки

...
Птиците са навсякъде край нас, през цялата година, през всеки
Коментари Харесай

Какво означава, ако птица влети в дома ви?

Птиците са на всички места край нас, през цялата година, през всеки сезон. Свикнали сме с тях и постоянно не ги виждаме. Какво символизират те? В другите култури птиците символизират изобилие, отбрана, независимост, промяна, благополучие, мъдрост, мощ, гибел. Случвало ли ви се е напълно ненадейно в дома ви да влети птица? Тъй като сходен посетител не е предстоящ, появяването му може да провокира разнообразни страсти и реакции в нас.

Но по какъв начин се пояснява такова посещаване? Вижте някои тълкувания.

Хубави неща се връщат в живота ви

Според някои вярвания, в случай че видите птица да влита в дома ви, това може да се одобри като знак за настъпващи шанс и разцвет, тъй че бъдете отворени за промени в персоналния и професионалния си живот. Възможно е да получите мечтаната работа да вземем за пример. Важно е обаче да не се оставяме единствено на упованието, а да продължаваме да си слагаме цели и да ги следваме.

Ангели пазители

Много хора имат вяра, че да видите бяла или блестящо оцветена птица да влита в дома ви е знак за божествена отбрана. Ако сте уплашени, разтревожени или претрупани, вашите ангели пазители може да изпратят птица като обръщение да останете мощни.

Починал обичан човек ви изпраща известие

Ако се намирате в обстановка, в която би трябвало да вземете мъчно решение и птица дохвъри в къщата ви, това може да е знак от умрял другар или член на фамилията. Възможно е да би трябвало да преосмислите решението си, да бъдете нащрек към другите или да следвате интуицията си. Също по този начин, обърнете внимание на страстите си, когато птицата влезе в дома ви. Ако се чувствате спокойни, това евентуално е знак, че сте взели вярното решение. В случай, че сте напрегнати, това може да е знак да промените метода си.

В къщата ви има дух

Казват, че птиците са мощно чувствителни към промени в силата. Така че да видите по какъв начин птица е влетяла в дома ви, може да е знак за фантом или някаква друга свръхестествена мощ, която витае в него.

Наблюдавайте енергийните си равнища вкъщи, с цел да видите дали това е позитивна или негативна сила. Ако непрекъснато се чувствате изтощени или неспокойни, може да запалите пало санто, с цел да прочистите пространството си и да се отървете от негативността.

Истинската обич е на хоризонта

Ако забележите птица, която лети напред-назад към прозорците или входната ви врата, очаквайте скоро да влезете в нова връзка. Ако пък към този момент сте в любовни взаимоотношения, това може да е знак, че ще ги издигнете на идващото равнище, като заживяване под един покрив, годеж или женитба.

Ако в дома ви влетят:

Кафява птица – Смята се, че тя символизира мощ, познание и отбрана.

Бели птици – В западната просвета свързват белите птици, като гълъби и лебеди, с мир, непорочност и ново начало.

Черни птици – В келтската просвета черните птици, като гарвани и врани са свързани с болест и гибел. Други култури обаче ги считат за признаци на прераждане, саморефлексия и просветеност.

Бухали – Смята се, че бухалите и совите символизират мъдрост, прозорливост и промяна, тъй че в случай че в дома ви влети такава птица, то това е знак да бъдете деликатни и да извършите смяна в живота си.

Врабчета – Според гръцката митология врабчето е една от свещените птици на Афродита, символизираща любовта, шанса и просперитета.

Чинки – В индианската просвета да видите чинка е предвещание за идни положителни неща. Чинките също символизират напредък, напредък и дръзновение.

Сини сойки – Те са считани за знак на връзка, любознание и убеденост. Ако синя сойка е посетила дома ви, то това е знак да отстоявате себе си и да следвате фантазиите си.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР