ПСВ Айндховен с лекота намери място в плейофния кръг на

...
ПСВ Айндховен с лекота намери място в плейофния кръг на
Коментари Харесай

ПСВ без грижи и в реванша с Щурм, Сервет се опита, но не успя срещу Рейнджърс

ПСВ Айндховен с лекост откри място в плейофния кръг на Шампионската лига. " Филипсите " победиха австрийския Щурм (Грац) и в реванша, а попаденията за триумфа с 3:1 осъществиха Джоуи Веерман, Люк де Йонг и Рикардо Пепи.

Уилям Бьовинг даде преднина на домакините в 26-ата минута, само че още до почивката те позволиха поврат, а през второто полувреме ПСВ затвърди превъзходството си.

Така ПСВ предстоящо продължи напред и в плейофите за влизане в групите ще се изправи против Рейнджърс.

Сервет бе покрай поврат против славния шотландски отбор, само че приключи 1:1 и отпадна от най-комерсиалния европейски клубен шампионат с общ резултат 2:3.

Швейцарците започнаха доста добре и в 22-ата минута поведоха с гол на Дерек Кутеса. След това сътвориха към половин дузина голови положения, които обаче не осъществиха и се отдръпнаха с гол преднина на почивката.

При този резултат трябваше да се играят продължения, само че шотландците нямаха никакво желание да слагат на карта нататъшното си присъединяване в шампионата на богатите и изравниха в 50-ата минута, когато се разписа Джеймс Таверние. До края двата тима играха намерено, като по-голямата умелост на Рейнджърс пролича и играчите на Майкъл Бийл резервираха преднината си в общия резултат и даже можеха да вкарат още някой гол.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР