ПСЖ започна по отличен начин сезона, след като записа победи

...
ПСЖ започна по отличен начин сезона, след като записа победи
Коментари Харесай

Признаци на напрежение между Неймар и Кавани, треньорът Емери иска помирение

ПСЖ стартира по отличен метод сезона, откакто записа победи във всички осем мача, само че треньорът Унай Емери има разнообразни проблеми. След като води отбор, цялостен със звезди, испанецът би трябвало да балансира ловко сред всички тях, а в последния мач му се случи да види по какъв начин звездите Неймар и Единсон Кавани спорят кой да извърши дузпа.

Медиите във Франция незабавно пуснаха поредност от материали за напрежението сред двамата нападатели, като се счита, че връзките сред тях са обтегнати, без значение че Неймар дойде напълно неотдавна.

" Казах им да изяснят въпроса между тях. Мисля, че са способни да го създадат, като и двамата ще бъдат реализатори на дузпите. Ако не реализиран консенсус, аз ще реша вместо тях. Не желая това да се трансформира в проблем за тима ", сподели Емери след успеха на парижани с 2:0 против " Лион ".

По време на дуела имаше две обстановки, които провокираха напрежение сред Неймар и Кавани. В 56-ата минута беше отсъден свободен удар в интерес на ПСЖ наоколо до вратата на " Лион ". Дани Алвеш побърза да вземе топката с ръце и я даде на Неймар пред погледа на Кавани, който също искаше да извърши фаула.

В 80-ата минута ПСЖ получи право да извърши дузпа след задържане против Килиан Мбапе в наказателното поле. Кавани пропусна 11-метровия углавен удар, като преди неговото осъществяване уругваецът замени няколко реплики с Неймар. Бразилецът остана неудовлетворен, че не извърши дузпата. При осъществяването й Неймар се втурна със спринт в наказателното поле, евентуално с цел да направи добавка.



Подобна обстановка имаше при успеха на ПСЖ с 6:2 против " Тулуза " в третия кръг, когато Кавани осъществя дузпа в 75-ата минута. Неймар искаше да извърши наказателния удар, само че уругваецът не му разреши, като взе топката от ръцете на бразилеца.

ПСЖ е лидер в класирането в Лига 1 с оптимален актив от шест мача (18 точки) и има задатък от три точки пред първенеца " Монако ". Парижани са отбелязали 21 гола, като Неймар и Кавани са били в основата на 17 от тях.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР