ПСЖ приема рекордьора по трофеи в Шампионска лига Реал Мадрид

...
ПСЖ приема рекордьора по трофеи в Шампионска лига Реал Мадрид
Коментари Харесай

ПСЖ приема Реал във взривоопасен сблъсък от 1/8-финалите в Шампионска лига

ПСЖ приема рекордьора по титли в Шампионска лига Реал Мадрид в един от най-очакваните и вълнуващи конфликти от осминафиналите на тазгодишната конкуренция. Двубоят сред два от любимците в шампионата стартира 22:00 часа и ще може да го наблюдавате директно по MAX Sport 3.

Парижкият клуб от години е непрекъсната големина в шампионата, като не крие упоритостите си за неговото продобиване. Най-успешното присъединяване на французите остава това през сезон 2019/20, когато бе доближат край, изгубен с 0:1 от Байерн Мюнхен. През лятото те за следващ път направиха гръмка селекция в гонене на „ ушатата " купа. Във френската столица акостираха общо пет нови играча, като двама от тях са съществено обвързани с днешния противник на отбора. На „ Парк де Пренс “ дойде дългогодишния капитан на „ лос бланкос “ - Серхио Рамос, както и признака на безконечния зложелател Барселона – Лионел Меси.

Част от проблемите за наставника Маурисио Почетино са свързани точно с Рамос, който надали през днешния ден ще вземе присъединяване в конфликта. Друга звезда на парижани – Неймар най-вероятно няма да може да запише цялостен мач и ще се включи от пейката в хода на срещата.

„ Белия балет “ също има своите проблеми, само че надалеч по-минимални по отношение на домакините. Карим Бензема не е в цялостна кондиция, само че възможностите му за игра остават. Карло Анчелоти ще може да разчита и на различен главен футболист – Ферлан Менди, който до неотдавна лекуваше контузия. Освен препратките с Рамос и Меси, е забавен въпросът и към Килиан Мбапе, който е считан за несъмнено ново попълнение на „ лос меренгес “.

В последната против сред двата отбора на "Парк де Пренс ", ПСЖ разруши Реал с 3:0, само че какво ще стане през днешния ден и на реванша след няколко седмици на „ Бернабеу “, следва да разберем!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР